Sunday, November 2, 2014

Sun Day :-)

Hello mello,beberapa jam lagi sebelum Kertas pertama Spm 2014..wee huu,i dah rasa nebes dan ketaq lutuq bak hang..tapi tapi..chillah,hahah..ok berhentikan cerita Spm.meh nak cerita pasal pagi tadi punya cerita..hahah choi

Pagi tadi Haji Khaidir buat kelas nko,pecutan akhir katanya..yelah esokkan Spm kertas Bm..wak wak wak..haha i bukan study..selfie la,bergurau la dengan Ani and Lan..ceh haha..so dari pukul 8.45-12.30 camtulah..sempat sarapan dengan Mek Anan,Aion Z and Angah Ku dekat warung roti canai depan SmkAK tu..which is,bila lagi kitorang dapat berkumpul macam tu lagi kan..gosh haha

Then,lepas settle kelas pecutan Bm..terus shoot pergi rumah Rina Hamid,haha katanya Abang dia kawin..so,joined by Lynda,Ani,Intan,Aeyn Jue,Liyana,Manisha and Lan..i memang depan rumah je pun citer dia..kena la pergi..cececey..so,lepak la situ kejap.then,Lan gerak dulu..pastu Manisha and Yana..yang lain kena stay sebab Linda ilang..haha sesuatu perangai perempuan tu..aku perati je perangai ko Lynda..aicehh haha

Pastu  depa nak gerak balik,i citer dia memang jalan kaki sampaila rumah haha..tapi tetiba ada orang riques nak pergi umah Azam..ok layankan..so,gerakla pegi rumah Azam..main random je..sampai-sampai mamat tu tengah tidur..aucch..haha..kacau je deme ni..aiceeh..tapi lastly kami dapat juga jumpa dia selepas muka tak malunya bagi salam bagai nak gila..kikikiki

Nak lagi best,Azam jemput masuk..pastu sembang-sembang la semer..and Azam hidang air milo..pastu dia tegur apa ntah..terlepas cawan air milo tu dari tangan i then tertumpah ke bawah..haha bongok..tak memasal aku dapat kenangan jadi pengelap dalam umah Azam..eeee dahla pertama kali pergi..hahha ngoi..depa kata failed umah mertua nanti..haha bongok

Lepastu sumer gerak balik sebab already petang and depa pun nak balik asrama kan..haha..i balik lantas mentido..letih gila dengan panasnya cuaca tadi..lahai..haha meh i selit gambaq na..itu ja nak cerita.k byee

CERITA TADI :P
 
SPM CANDIDATE 2014
 Yang Sedang Merisau
Atynaz


No comments:

Post a Comment