Saturday, November 1, 2014

Sabtuday with Karnival Koku and Majlis Perpisahan 01Nov.14

Hello mello,pergh kemain lemau je rasanya i bila nak menulis..haha siot kan..tapi tak pa lagi 10 tahun i akan jenguk balik and refresh everything clearly :P haha..so focuse kita hari ini ialah (ko baca tajuk tu cepat aku dah malas nak tulis balik kekeke).Dah sudah tu mukadimah je tu

So macam biasa,janji gerak dengan Aion Z,kata i tunggu dekat bustop 6.40..sentut bebetul 6.40 dia tunggu pastu belah tinggalkan i..yang i pun bongok la tunggu dia pulak..penyudahnya masa aku sampai sekolah,dia dok sengih kat parking motor..jimbit..haha ..boleh ko tinggal i..haha kata Aion,dia takut aku tinggal dia..hoih,gila apa..selalu i pegi sekolah jam 7 ocay..eeee,sabar jela kan

Then gerak pegi angkut hadiah untuk perpisahan cikgu M..beliau akan bertukar ke Smk ... dan jadi pengetua kat sana..which is,kata Haji Masri..sejarah telah terlakar apabila seorang penolong kanan SmkAK berjaya jadi pengetua..ahaha,ada ucapan.nyanyi lagu kenangan terindah..bla-2 wat so ever..

Lagi,lepastu semuanya macam bosan.haha serious bebudak semua berterabur..eee meriah lagi hari Koku tahun lepas..haha ok dah cukup tu..Ohya lupa,kak Lala pun ada tadi..haha i dah cakap jangan tak datang sebab dia tu bukan boleh percaya sangat..then,syukurlah memang betul dia datang walauapun nampak gaya macam tanak datang..ahaha sempatla selfie berdas-das dengan Dakencem kita..

Pastu ko boleh tatau nak lepak mana..kehulu salah kehilir salah..apak la,dah la panas..errrg rasa nak tumbuk orang je..pastu lepak kantin.and lastly lepak tengok futsal,ko mampu tengok futsal tapi nyanyi lagu JDT..hahaha bongok..serius menyesal tak rakam :P..ok rasanya itu je kut.Eh ada gambar nak selit la..haha k byee..







Yang Merindu Hari Kokunya :P
Atynaz

No comments:

Post a Comment