Darah Manis

My photo
Tapah, Perak, Malaysia
Food always come first #DaraManis
get this widget here

Saturday, November 22, 2014

Sabtudate with JasMir

Hello mello, haha rasa agak mengantuk tapi i still tahan mata..aaaa camna tu..pfft sangap kemain dua tiga menjak ni...hahah..ok meh nak cerita what happen petang tadi..heee!!

Ekseli i pun tadelah plan apa-apa sangat dengan Jas ni..cakap mulut je nak lepak Kfc Hottel Marriot Keyel haha..so macam dia cakap,i iakan ajelah..planned asal nak pergi Sushi dengan Angah Ku..tapi sebab dah janji dengan Jas,i pergila juga..lagipun Angah Ku ada orang lain sanggup teman..aci tak..lalalalalla!!!

Nak dijadikan cerita,asal i nak jumpa Jas je mesti hujan..itu hari masa nak beraya umah dia raya kedua tak silap..langit mendung semacam..tapi tak hujan la..kira gerimis sikit..

Masa balik dari date dekat  wayang watching Ouija ujan lebat..date kalini pergi balik i berujan.hahah ngoi je..kata Jas dia bawak rahmat..ok Jas ok..haha #kibasrambut ..so fair and square..haha bengong!!

So,sampai Kfc Langkap around 3.30 pm camtula..haha bawak slow-slow sebab hujan kan hee..pertama kali i pakai baju hujan kut..pfft berkibar-kibar aku atas jalan..haha masa pergi tadelah hujan lebat.tapi still berhati-hati jugak la..so,sampai-sampai je i dah pikir camnalah nak kontek Jas..haha sengkek ok topup tade *case rajin beli Data tapi tak guna haha bongok* !!tertiba dia sms dah tunggu kat atas.pheww lega..#lappeluh hahaha!!

Then i order makanan,si Pwincess sorang tu memang..pemalas Ya rabbi,i yang baru sampai nila kena kerah...haha aci tak mentuduh orang camtu..ngeee!!so makan-makan la kita sesambil bergosip..wehuuu!!

Pastu tiba part aktivit paling paling wajib.. #SelfieWelfie,bahahah memang Kfc tu bapak i ada shareholder..sumer pandang pelik..haha bengong!!lantak la..lepastu kitorang asyik ketawa je.Jas la sakan bebeno,apa yang lawaknya i pun tapaham..haha!!dahla Kfc tu bagi botol sos gabak tu..haha ngoi je rasanya

Makan settle,selfie settle..lepak cc kejap..sekalinya ujan lebat..siak,helmet i terus jadi kolam ikan..haha benci la..tunggu hujan reda..sesambil tu gi beli kuih..i ajak Jas lepak mamak tanak..so beli kuih makan tepi longkang *ok tipu* pastu basuh tangan pakai air hujan..haha i biasala..!!

Punya lama,hujan tak berhenti jugak..k fine,i redah je..takjub kejap bila i tak basah *haha dasar dah nama pun pakai baju hujan kan* ..heeee!!

Yang Melepak
Atynaz

No comments:

Post a Comment