Darah Manis

My photo
Tapah, Perak, Malaysia
Food always come first #DaraManis
get this widget here

Thursday, November 27, 2014

Rombongan KONVO 2014 Tadika Tak Kemas Kemas.!

Hello mello,hahaha tajuk kemain keji gila rupanya..ngeee,tak terfikir pulak apa nak tulis..ingat nak tulis Hari Konvo,kang macam bangang pula (read : fefeling cikgu tadika,yer konvo tadika udah haha melebih karang tak belajar anak orang)..!!so lets go..

Dari minggu lepas mummy i offer,kamu nak cake ke..cake ape..exact date berapa nak hantar..ohh mekacih mummy xD,so plan asal waktu Ict minggu depan..tapi kang budak seni nan hado pulak..so adanya baik i buat waktu ea sat tadi..ngeee!!!

So melanguk i jawab kertas ea,kbat kemain..menangis i selebat dan semendung hujan petang tadi *petir..haha abaikan cerita ea..lekas pergi ke bahagian lebih penting..Farewell party..wah

Exam habis sharp pukul 4,ketua pengawas dah siap mintak maaf semua..oh ok i maafkan *pelukkan berdas das ngee*,and untuk pengetahuan korang,i warning semua JANGAN BALIK lepas habis paper,kome balik i carutkan tujuh keturunan..heeee!!!

Settle,hampir semua ada..tapi dalam kegembiraan kitorang,sorang x de..nyesal i tak catch awal-awal..hmm sampai hati awak kan..x pela x der rezeki *kesat air mata*

Apak send the cake with Nixon @ Auralia..i ni baba angkat Auralia..haha selain membela Qausar and Rayyan..tu jela reta i  #iklan bahaha!!

So,with Auralia in my hand..apa lagi selfie welfie la kitorang..haha then ada part permanent marker untuk sign baju..ahha!!gonne miss that..ngeee!Makan kek semer,mana yg nak balik silakan..i,Ain memok dengan Hannan paling last tinggalkan kantin @sekolah..aaaa sebak gila!!gilaa gilaa!! bencila

And Aion Kasik i hadiah,kuning silau awak..ngeee walaupun i bukan pencinta kuning kn!! i love red #takenotes #esokbelikRedpunya hahah sedih!! walhal hadiah dia aku kasik kit-kat je..x per tunggu next year.. 21/5 kau ada x de..aku terjah..weee!!

Apapun i mesti rindu bebudak tu #onmood #cikgu tadika,yela 2 tahun i jadi guru sandaran dekat tadika tu..ngeee!!!yang menakal,yang ponteng kelas,yang makan bekal i,yang tu yang ni,semua ada..nangis sebagai cikgu i rasa terharu bila depa konvo (puih haha) pasni i nak kerja kepci pula la..tanak layan bebudak ni dah.ngee

Nothing to be bebel bebel,meh nak share gambar :P

 Rombongan KONVO 2014 Tadika Tak Kemas Kemas 
*cikgu dia PALING OVER haha
 Achik-achik pembantu setia tadika bahaha

 Hadiah dari Memok #keshintaan

Ko tengok,matikla bila achik-achik tadik aci jadi anak murid jugak..mati i handle hahah

Yang Fefeling
Atynaz


No comments:

Post a Comment