Saturday, November 29, 2014

Jumaat wif Puteri Hida #Divaziarah

Hello mello,hahah kemain kan..entri hari Jumaat membawak kepada hari Ahad..hoihh kepam gila basi punya entri..tu kes pemalas lipas la tu..abis acaner..pening kepala menangkap-nangkapp kapp kapp khun kapp..bahaha..ok dah kang pepanjang intro i pula..

Ekeseli,i sebenarnya tak kenal pun Puteri Hida ni,real name Puteri Hidayah oh..biasalah i suka short jadi Hida sudah..muahahaha!!so,recenty Hida kerap update pasal Mama dia yang sakit..until one day,dia update dah ada dekat Teluk Intan..

So,alangkan dah ada dekat Ti tu,moh la visit..heee,nak jujurla katakan itu trip pertama paling jauh i pegi..lekeh bukan..nasib la..selama ni aku dok ulang Kampaq Tapah saja na..bahahaha sengall

Untuk kesana i pakai Waze ok..see,baru suh pegi Ti,belum pi Teganu lagi..bahaha ko bayang naik skuter pakai Waze..aje gila maju..#tiupkuku..bahaha so ikut Waze tu dalam pukul 11 lebih i sampai..hoiih kebas juga montot i okey..

Sampai sepital,i masukkan t.up dulu,pastu gi terjah kafeteria sebab i LAPAR gila punya stock diri sendiri rasa nak bunuh orang..haha!!pastu Wct Hida and ask where is she..Then,bolehkan i nampak a lady with blue aqua cloth terkedek kedek jalan dari surau..i bet mesti Hida tu..then i Wct dia lagi..dah konfom tu dia..#tiupkuku tererkan i..bahaha!!

Tapi,i tak terus pergi dekat dia..bahahaa i main sesorok dengan dia..kekdahnya i berdiri dekat tiang pastu give arahan through Wct..hahah kesian dia ok..finally she found me..weee!! and we both lepak dekat kafeteria kejap sementara nak menunggu waktu melawat..deng

Sharp 12.30 waktu melawat,so i melawat lah..bawak sekelat Daim..gila punya oghang..haha ate i x sempat capai buah buah..bawak cokelat ajalah..heee!!

I mintak siapa yang baca entri ni,tolong doakan Mama Hida ok..i dengar dari Hida her Mama ada kidney and lung problem..doakan la Mama kawan i ni lekas sembuh..ermm

Ok,habis part tu..haha then i random je pegi semayang Jumaat dekat Masjid Sultan Azlan ii tak silap..wutt wutt i masuk pekan Ti ok..bangga bangga!!hahaha siott

Then,we had our lunch at Sushi King Giant Ti,hahaha malu i dekat Hida bila dia belanja i..eeish pastu jenjalan kejap dalam Giant and selfie welfie..haha itu wajib..ngee..lepastu Abang Hida ambik and i pun balik sebab sumpah langit sudah gelap ma..kang karang sangkut pulak aku dekat Ti..hahah

Yeah,i mintak tolong again untuk korang doakan Mama kepada Hida tu agar diberi kesembuhan dan sentiasa tabah..i respek dengan orang yang sanggup jaga orang sakit sebab itu saham akhirat nanti..bertabahlah kawan..besar pahalanya

 Introducing Me and Hida hand
hahahah!!
 Thats Hida ok !! comelkan..macam Pinggu

 Last,tangan ada kepala ada kakipun ada haha

Waiting time..haha

Yang Berziarah
Atynaz


No comments:

Post a Comment