Darah Manis

My photo
Tapah, Perak, Malaysia
Food always come first #DaraManis
get this widget here

Friday, November 21, 2014

Jumaat Last Day #2014

Hello mello,rasa macam baru lagi i tempuh Jumaat Last Day 2013..tau tau harini dah pun Jumaat Last day 2014 kau..hahaha cepatnya masa tu berlalu kan.dalam pada kata i tanak SPM tu la..i dah pun selamat hadap SPM..ermm tinggal dua paper lagi..lepastu MaroDeka..haha,now i hanya Calon SPM SMKAK sahaja,tepat jam 12 tenggahari tadi,terputus hubungan i dengan sekolah terutama kelas 5Pa..#kesatairmata haha..nway itu bukan fokus utama..meh nak habaq apa berlaku tadi :P

Macam biasa,ada bacaan Yaasin..which is i tadelah sayu mana..cuma rasa gementar sikit..haha ngoi kan..lepastu ada sesi Pengawas pula..ermm,kami ex-pengawas Form 5 2014 kena nyanyi..haha Ani la bagus..dia suruh nyanyi pastu dia lari jumpa Cikgu..nyanyi lagu Tinggal kenangan and Doa perpisahan..hahaha,i is sebak ok.sampaikan amanat dan pesanan semua pada yang tinggal..lepastu masuk kelas belajar ekonomi kejap..lagi melanguk la lepas kelas habis xD

Lepastu kehulu kehilir,duduk depan pintu kelas macam peminta sedekah..hahaha this one joined by Olie,AIon and Me..tertiba ada ANi selit..hentam la...lepas tu selfie welfie..hahahah,semuanya ada..tapi serius cakap tahun ni serba cepat ok,pfft kelam kabut,haha!!

Lagi,harini birthday Apit,haha happy birthday,Kami panggil projek "cekodok" haha..punyala nak bawak tepung sangatkan..ngeee..so kesimpulannya,dengan i i sekali belated birthday sebab 16 dengan 21 bukan jauh pun.lalalalal..main tepung dekat parking motor..hahah!!ko mampu,ustaz dah ingatkan jangan membazir..sekali depa bazir juga..i plan asal cuci tangan pun terjoin..ahahahah!!ngoii..ermm

Jumpa Dakencem la apa semua..huwaa i hate this feeling..kbye






Yang Merindui
Atynaz


No comments:

Post a Comment