Darah Manis

My photo
Tapah, Perak, Malaysia
Food always come first #DaraManis
get this widget here

Saturday, November 22, 2014

Ain FarJannah :)

Hello mello,hai Ainul hahaha!! eh Ain la..pekabo? sihat ke?lama tak jumpa kau memok..hahah rindu la gila (read : padahal semalam baru jumpa last day haha)..apa buat sekarang?kau kan dapat PLKN..Teluk Rubiah Tanjung Malim kan..haha!!deng deng deng!!

Dear Aion,
Kenal kau tak lama pun,adalah dalam dua tahun 300 bulan 1400 hari hahaha!!ntah i pun tatau la camner i boleh kenal kau pun..haha

Kau menjengkelkan,suka back-up kawan walaupun kawan tu salah..haha penat i mengadu,boleh Aion suruh sabar je,doakan yang terbaik..bla-bla..haha siot.

Kau kawan paling rapat,trusty no 2 i,orang yang i datang umah boleh gossip dekat pondok sebab AIon malas nak ajak masuk buat air hahah pendekut..lepak sesama bergosip,makan apam balik Puan Saadiah..mandi lata,rare sana sini,beraya..haha lepak depan umah makan nasi lemak,balik hujan-hujan,pin tudung hilang dalam air..tudung tercicir masa otw ke Lata Kinjang,makan bekal i,apa lagi yang tertinggal..hahah!!

Whattap wechat pukul 2-3 pagi sambil teman ko layan Running Man kau tu,mengadu nasib,karoke dalam wechat,makan roti canai depan sekolah,selfie welfie bagai onggila..haha

Selingan :
Pesanan penaja
Jangan pernah kau coba untuk berubah
ku tak relakan yang indah hilang

Ok sambung,haha lepak makmal sesama,konon buat kerja kursus,main bola tampar la apa la..hahaha!! mana lagi nak dapat semua tu AIn..haha ermmm

Dahla malas nak tulis pepanjang..cumanya..jaga diri,jaga kesihatan,jangan rindu i,hari ahad i datang umah ya..kita gossip..lalalalal
 Tula masa belajar tidur,now dah habis sekolah sibuk dia nak menulis haha gilo punya orang!!

  Kelas Ict 2014

 Lata 2014                                                       Proses Sembelih AYam 2014
Rumah AMir 2014
#divaraya


Kbye

Yang Kawan Krik
Atnyaz

No comments:

Post a Comment