Friday, October 24, 2014

Zaman Rk I :)

Hello mello,kalau semalam i dah cerita pasal 2 tahun terakhir i sebagai budak Akaun..now i nak up cerita i sebagai budak Rk masa menengah rendah..hahah,elleh,rasanya i dah banyak kut update pasal zaman Rk i nieh...heeee

I start my Rk journey tak sila i dalam bulan 6 tahun 2010 kut..ahaha ya bulan 5 eh,yang pasti lepas i lari dari Maahad itu...i terus terdampar kat Air Kuning..hahha,weyy zaman tu i macam WHERE IS AIR KUNING?,ngee adalah lalu few times mengakalu nak ke Teluk Intan..tapi zaman bebudak,ada aku kisah..hahah..

So,masa i sampai tu i rasa Hari Selasa,the rk tengah PJ,which is i nampak Atna ( i kenal masa pegi satu Kem dekat MRSM TROLAK) dan ex-ex classmate i dari Sk Temoh,ada Ana,Ekyn,and Soleha..Pastu i start kenal Redha,Paan,Irsyad,Linda,Syu,Adilah,Tyra,Zai and Ain Syu.Then tak lama lepas tu Elan joined us..hahah gilakan..i sangka dia budak sesat,sekalinya dia duduk dekat je..kes sama Main lelari dari asrama..aci x..haha

So i tak sure ada sapa lagi,tapi ni gambar kitorang dengan cikgu pratikum ict :)
Guru kelas : Papa Kyairi
Then,move on ke 2rk,di mana kita ada Ani and Dzakirin..Ana masa tu dah pindah ke Buyung Adil kut..haha..So Ani pun lebih kurang kes sama..lari dari asrama..haha serius zaman 2 rk i dengan Ani sumpah gila rapat..hahah ..

Sambutan Hari Raya tahun 2011

Guru kelas : Cik Norazlin Pudil

Then pindah ke 3 rk,hahah i la gatal tak belajar elok-elok...depa sumer masuk 5sc,i sorang sesat 5pa..haha kejukan i..tapi tak pa..segalanya tuhan dah atur..cececey..hahahha.So,form 3 tadek apa nak cerita sangat..haha keji..biarlah kan :P

Guru Kelas : Ustazah Norihan 

Slack sikit tang 2012 sebab tak semer bekerjsama nak bergambar..hahaa..apapun semoga berjaya..tattatata

Yang Menjauh eh Merindu
Atynaz

No comments:

Post a Comment