Friday, October 31, 2014

Nostalgia by Shoutul Amal

Hello mello,i masih lagi dalam keadaan emo hahah tapi dah ok sikit la berbanding tengah hari tadi..haha ngoi depa sumer kata i jangan la nangis..depa tatau ke i kan kental..mana main nangis nangis nie (walhal kau la yang mata merah macam serigala mati laki hahah choi)..

Nway bukan cerita menangis i nak tulis sebab i dah tulis tu semer dalam entri tadi..kalini entri i nak focused on lagu Nostalgia by Shoutul Amal..Ekseli,i kenal lagu ni melalui Ain Z,which is dia dapat dari Nafalisa..katanya Nafalisa suh dengar hari akhir sekolah.haha bagi bulan 8..aje nak menunggu kan..so from that day..i adore this song very much..hahaha.nak nak lagi Nafalisa dah nyanyi lagu ni guna version sora dia pulak..ahaks..sukanya.....hahah ok i nak selit lirik :P

Dedicated to bebudak 1-3 Rk (2010-2012) and bebudak 5 Pa (2013-2014)
Sayang korang dunia akhirat,semoga berjaya dunia akhirat..huhu

Terkenang sebuah memori lalu
Kisah persahabatan kita bersama
Di dalam satu pengajian
Menuntut ilmu dan pengalaman
Mengingatkanku pengorbananmu
Terpahat padu di kalbuku

Bersama rakan taulan dan guru
Tawa riangmu menghiburkan hatiku
Indahnya suasana ketika itu
Terjalin ukhuwah sejati

Nasihatmu sungguh bermakna bagiku
Mengenalkanku erti kehidupan
Susah payah kita hadapi bersama
Itulah asam garam dalam kehidupan

Ya Tuhanku tabahkan hatinya
Kuatkan semangatnya untuk menghadapi hidup
Limpahkanlah maghfirah dan kasih sayang-Mu
Agar hidupnya sejahtera di dunia akhirat

Yang Dengar Lagu
Atynaz

No comments:

Post a Comment