Wednesday, October 22, 2014

Korang,tinggal beberapa hari saja lagi :'(

Hello mello,tajuk entri yang i nak tulis kalini mungkin agak cliche dan poyo sayu.Entah kenapa bila i kenangkan bahawasanya yang i ni cuma ada 6 hari je lagi untuk bersekolah and ada dengan korang korang semer @ kengkawan kelas i..i dah sebak pastu gabra and cuak gila..ahahaha yelah dah terbiasa kut setiap awal tahun baru i mesti sibuk dengan sekolah.

Tapi-tapi tahun depan THERE IS NO MORE SCHOOL LIFE lagi...oh maybe masuk Form 6,tapi bak kata Sir "kenangan FORM 5 adalah yang TERBAIK..and i setuju dengan Sir..huwaaa why why why this thing happen maa.huu!!

Macam tak percaya yang diri ini sedang membesar bagai dipam-pam dah besar,cececey,alahai..so entri kalini i tuju untuk semua classmates i @ Budak-Budak 5Pa9714..huwaaa i benci sangat sangat sayang korang and i bakal rindu korang walaupun korang bapak besar annoying dan agak sumpah jahat hahahhahhahaha  kita dah tak sekelas dan bakal berjauhan kan katanya  :P

Dear,
KuNo,Jastina,Apit,Aion,Olie,Shera,Mando,Wan,Nafal,Alif,Jia,Eyja,Ekyn,Anis,Ain Husna,
Amam,Puteri,Naziera,Izzati,Maisarah,Khafi,Julia,Dalita,Marwia..!

*tertiba gatal nak selit gambar hahahaha..!! so sebelum baca entri ushar la gamba ni pepuas ya xD

Us in School Eid 2013 
From Left :Amam,Aion,Mai,Izzati,Jas,Jia,Eyja,Ekyn,Anis,Puteri,Ain Husna,Shera and Kuno
Left Front : Wan,Alif,Mando,Apit,Olie and Your Truly
Tiada dalam Gambar : Julia,Dalita,Marwia,Khafi,Nafal and Naziera

Korang,i benci korang sangat sebab pasal korang la i akan dihantui kenangan form 5 terbaik bagi i sampai i mati..hahaha bongokkan i..dengan korang la i gembira,menangis,suka duka senda gurau..belajar sama-sama and many other things together geter dengan korang..huuu..Korang kenapa cepat sangat masa berlalu,rasa tak cukup 2 tahun kita kenal..i nyesal jadi selfish tau,bilamana i rasa korang jahat i akan terus buat ignore je akan kehadiran korang,walhal korang semer baik gila..ahh bongokkan i ni..halah halah. ampunkan i  penunggu kelas semua..

Macam-macam kut kita tempuh,i pun tak sangka yang kita semua akan sampai sejauh ni,which is i harap semuanya kekal sebagai rakan sekelas walaupun dah berjaya ot maybe kurang berjaya eh eh eh..wehuuu!! I harap kita akan jumpa lagi 60 tahun akan datang 10 tahun akan datang maybe dalam  satu reunion kelas 5Pa 9714..hahah masa tu yang Kumbang-kumbang kelas Pa semer dah dukung anak(read: anak anaksss hahaha)..yang ladies pulak surirumah berjaya..ohmai panjang angan-angan i..tapikan,itu tak mustahil kut..pejam celik pejam celik dah 10 tahun berlalu..i pun makin tua...hoih motip mention diri tua..lantak situ hahaha !

I sebenarnya pun dah pernah cerita pasal depa-depa semua dalam Ini Seloka Kami 5Pa 2014 hahah,tapi serius talk cepat betul masa berlalu. everything should ended kan..so k byee korang,i nak chow dulu..haha boleh gitu keji..biasa la i kan..kohkoh

I doakan kejayaan u semua tau..semoga tabah menghadapi SPM (motip kena tabah,haha semoga BERJUANG la),kurangkan main walaupun dalam main main tu korang sumer maintain pandai..i je yg tertinggal ketapi..hahaha,i bakal rindu korang,i sayang korang,jangan ingt dekat i lagi kikiki,ada salaf silaf i mintaf maap ya..mana yg i ada hutang dengan korang tu,kalau nak kasi halal mekacihebebanyak ,kalau tanak kasik halal tunjuk resit baru dan bukti kukuh baru i bayar..haha

Akhir kata,i benci korang tau..jahat sangat sebab pandai-pandai buat kenangan dalam hati i pastu belah tinggalkan i hahaha,saiko sangat i kan..ok lah last i tulis I LOVE U FRIEND till ...!! hahaha

#RinduNanti #BudakAkaun9714

Yang Sedang Emosi Lagi Tak Stabil
Atynaz

No comments:

Post a Comment