Friday, October 31, 2014

Jumaat "Restu Ilmu" yang sendu..

Hello mello , i sebenarnya masih lagi dalam keadan emosi yang kurang stabil  masa menulis ni pun i tengah kesat hingus .. Yaa , i tengah nangis gila-gila sekarang .. Sedih ada sebak pun ya .. Haa ok mari i cerita ya kenaaaaapa ..

Kalau itu hari i dah buat entri Isnin terakhir i kat SmkAK,  kalini i kena taip pulak entri hari Jumaat terakhir i di SmkAK ..Which i , i rasa macam agak horror sikit .. Choi , haha tengok betapa cepatnya masa berlalu .. Kejap je dah Jumaat .. Cheesee , ok sambung..

Pagi tadi macam biasa ada bacaan Yasin..cumanya kalini special sikit sebab lead by Naufalisa kesayangan i tu .. Kau mampu orang time baca Yasin i dah mula rasa macam nak melalak .. Tapi
sila tabahkan diri .. Hahaha #mudahtersentuh

Lepas baca Yasin kan sekalinya Ustazah bagitau  ada penyampaian penghargaan untuk semua pengawas Tingkatan 5 2014 .. Dengar je pengumuman tu buatkan i bertambah sebak .. Haish rupanya dah dekat setahun i jadi pengawas yang agak kurang berguna .. So dapatlah fail and sijil .. Sobss ..

Pastu ada kelas Ea and Bi .. Tapi Sir keluar awal , dan memandangkan i bawak bekal untuk Olie .. I suruhla dia makan ..

* Sebab bekal tu banyak depa duk makan share-share .. Hahah sweet depa ni .. Sayang i tak bawak kamera kan .. So makanla depa beramai-ramai dalam syahdu ( ke aku sorang camtu ? Eh )

Lepas rehat ada majlis Restu Ilmu SmkAK sempena SPM 2014 pulak ..  Hoih i dah macam apa lagiiiiiiii ni .. Ada karang aku nangis bebetul kat situ ..

Pendek cerita i duduk belakang Lan dan tetiba dia suruh i start gerak dulu sebab semua girls dah settle .. I pun ok je kan mulakan langkah .. #tangandibahu

Masa tu,dengan cuaca panasnya , i pun dah kepanasan gila .. So emosi i agak kurang stabil .. Ikut flow k , memula i  jumpa :

Cikgu Suraini , Teacher Ee , Cikgu Norlia , Puan Tan , Teacher Hee , Ustazah Norihan , Cikgu Suzilah , Cikgu Zainab , Cikgu Siti , Teacher Lakhsmi ..

Then i salam Pengetua , Cikgu Azlin K , Cikgu Zul , Cikgu Khairul Hakimi , Cikgu Shahrul and Ustaz Fakhri , Cikgu Shanti and Cikgu Zaimimah .. And teka apa .. Mata i dah mula merah and makin sepet ... Cheeseeee .. Hahaha !! Apasalah emo sangat ni ??

Lepastu mintak maaf dengan Ani , Linda , Lan , Yuni , Aeyn Ju , Soleha , Ekyn, Sara , Nafal , Ku Nor , Ain Z , Apit , Olie , Shera , Jas , Puteri , Ekyn Zain , Sabrina , Hannan , Zai , Wan , Alif , Mando and semuanya ..

Which is masa tu air mata aku dah macam empangan pecah .. Siot hahahah , sumer kata i nangis .. Tapi i coool je laaa Apa ni nangis nangis .. Haaa ..

Then singgah bilik guru kejap,salam dengan Sir Khairulnizan , Ustaz Aziz , jumpa Cikgu Jannah , Cikgu,Liza , Cikgu Huda , Cikgu Hafizah,and Cikgu Atina .. Wuhuu lagi lebat air mata air turun .. Apa niiii ? Hahaha

Sayang nak tinggalkan semuanya .. Masa i balik tadi , i dah macam Serrr .. Atas moto pun i nangis lagi .. Aaaa .. Keji la ..  Dah asyik nangis je apa kerja tak jadi , nah i belanja gambar eh .. Haha ..


Yang Sedang Menangis penuh Emosi
Atynaz

No comments:

Post a Comment