Wednesday, October 29, 2014

#JasMyr Masak

Hello mello,so many things happen today..hahaha ekseli tengah penat gila sekarang.tapi disebabkan i ni kan agak kureng mengingati maka kena cerita balik..kang esok buatnya i lupa..dah rugi kenangan satu hari..hahhahaha

So,pagi tadi ada perhimpunan sempena harian karnival koku..then ada kuiz bagai..ahahah cite sebenar dia..Cikgu Mas tetomey buat pengumuman ke speech pasal Hari Karnival Koko Smkak Sabtu ni ( read : i dengar tapi mata melilau hahah)..pastu tertiba tu..dia seru nama i.."Amir tahun ni masuk gubahan kan?".i tatau camner nak bereaksi..lantas angguk.."Pastikna menang ya"...hoih pakai mikrofon ocay..hahaha.adess

Lepastu ada pertandingan memasak..i macam biasalah memang join start i form 3 x silap..then tahun lepas i ada buat entri Masak Apa Tu 2? and ada part 1..tapi i malas nak korek..carila sendiri ya..haha...So,kalini i pair jugak dengan Ku Nor.Tapi UNLUCKY,dia ada kelas Math ( potensi segala bagai tu)..i dah macam..hahah..ok pergila,bak kata CikguA..Spm penting ke Masak penting..So,babai la..Ko pergi la kelas Math tu..I pun pastu pasrah..sekalinya nak join punya pasal i taram bawak Miss Jas as my pair..hahaha kasik hantam..

So,dalam kul 11 lebih dekat kul 12..i dah start ambik tempat..pastu ketung-ketang tung tang..masak apa tu...so terhasil la Nasi Goreng Cina and Kampung,Jus Limau Soda,Jus Laici Soda,Sandwich, and tembikai juga strawberi..hahahaha..Apa yang pasti kad menu i lagi gempak dari tahun lepas punya..heee


See serabaikan..hahah itu baru masuk dapur bilik Kh..kalau masuk dapur sendiri..hahaha nan hado eh..kosso den nak berhidang cantik bagai..heee..dah tu..cukup la

Yang Sedang Gian Memasak 
Atynaz

No comments:

Post a Comment