Darah Manis

My photo
Tapah, Perak, Malaysia
Food always come first #DaraManis
get this widget here

Thursday, October 30, 2014

Jamuan Staf Koop SmkAK 2014 #PizzaHut

Hello mello,purr hahah rasa macam nak demam pun ada..asyik main ujan je dua tiga hari ni..semalam balik Nonton Ouija :P berhujan..hari balik Pizza Hut pun hujan lagi..adat la kan musim hampir nak tengkujuh cenggini..eh hahah oklah hujan sajok dari banjir..heee

Nway itu mukadimah je..haha berjela tak mukadimah i..hekkk hekkk haruslah..blog i..jari i..hahahah bongok betul..eh,dah jangan ajak i melalut marilah kita ke fokus cerita...hahah

So,i tadi sebelum balik pergi carik Lan dulu.pastu i lempang dia tampo dia peluk dia..sebab i rindu dia..kawan baik i tu..heee,nasib la..i kan emo nak mampus semenjak dua menjak ni..lagi nak habis sekolah lagi la i emo..haish haha

Then,tertiba i dengar Yuni gtau Cikgu Eja cari i..i macam,pulak dah..apa menda salah la i buat gamaknya,kikikiki,sekalinya Cikgu Eja nak ajak ke Pizza Hut rupanya..I pun tanyalah sempena apa..katanya sebab i selalu tolong jaga Koperasi..sob sob..terus i emo..hahah bongok.Ingat juga depa kat i walaupun i masuk koperasi celam-celum ( read : i bukan pengawas koop,menyibuk je situ..tolong-tolong) hahaha

I start tolong-tolong dari tahun lepas.dari zaman kak Tiqa,Kak Iqa and now Kak Lia kita...auch,akak-akak koop :P ni baik..lalalala..macam Kak Lia..memula i ingat dia sombong gila..sekalinya boleh join venture dengan i..hahah ok ngam..haha..pasni rindu la i kat perempuan muncung tu..hahaha

Pastu,i naik dengan Cikgu Eja,Syasya and Kak Lia..seronok sembang dengan Cikgu Eja..imbas kenangan pergi rombongan Koop,pergi Kelantan Ganu 2011,pastu Melaka Kl 2012 camtulah..haha serius rombongan paling havoc i pernah pergi..bayangkan masa pergi Melaka..dah masuk Zoo,bolehkan hujan pulak..then naik cruise tengah-tengah panas,sesambil ushar biawak belaan tempat Cruise tu..nak tengok bulan,tapi Cikgu Laila salah set tarikh la apa la..cancel then makan dekat simpang masuk..i ingat lagi.hahah dahla nak masuk balai cerap tu kemain ulu..pastu tarikh sebenar rupanya esok..haha kempunan..

Itulah cerita serba sedikit i dengan koop :P so Jamuan Koop SmkAK 2014 tadi to joined by Tuan Haji Masri,Cikgu Shahrul,Cikgu Azlin,Cikgu Fazli,Cikgu Hadhrawati,Cikgu Eja,Cikgu Khuzaifah, and Cikgu Zubaidah.,Teacher Sharmila and Cikgu Jannah

Pastu ada i,Kak Lia,Syasya,Sab,Suhaida,Ain Husna,Farahin,Myra,Sab, and i tatau nama depa..haha keji gilakan i ni..nasib la..So makan-makan,sembang sembang apa sumer..around 4.15 camtu dah gerak balik..i tumpang Teacher Sharmila dengan Syasya,Suhaida and i tatau nama..ceh..

Sama macam dalam keta Cikgu Eja,i kalau orang sembang i layan sembang..koh koh..so sembang la dengan Teacher Sharmila pasal macam-macam kut..hahaha bakal rindu semua ni nanti..alahai..

Ok meh i belanja u guy 2 keping gambar..malas nau nak carik gambar elok..haha ceh proper sangat la gambar..apapun terimalah.. :P

 Kan katanya bila Ongtue selfie buruk..hahah nasib la Cikgu i ni sporting gila..hahah sayam cigu okeh ( sok belanja i..Magnum haha)

*fb foto Haji Ahmad Masri kita
 Jangan kau tanya kenapa i melopong kat situ..haha so kesudahannya i pindah duduk atas kerusi sebab jauh bebeno jarak sofa tu dengan meja..i nak makan pun macam ada gap..haha lol :P

Makanya,itulah kisah Jamuan Kakitangan Koop SmkAK 2014 kat Pizza Hut nieh..i pun tatau la camna i boleh involve..hoho..so itu je i cerita ..heeee..k byeee

Yang Kekenyangan 
Atynaz




No comments:

Post a Comment