Saturday, October 4, 2014

II Sabtuday Outing with ANNABELLE II

Hello mello,apa habaq? ada baik ke? I baik baik saja (read : hampir separa tak gila hahaha)..nway fokus i harini pada filem Annabelle yang konon-kononnya ada kaitan dengan The Conjuring itu..!!aaaa

I dah nampak promo filem ni dari bulan lepas lagi..so,i pun bersabar  menunggu dengan penuh harapan (read : kepoyoan sebab lepastu i sendiri pun lupa ehehe)..lepas dalam 2-3 hari lepas i terushar website LFS Kampar,so nampak citer ni dah keluar..omaigod..!!dah teruja

Tapi sama jugak macam masa i pergi tengok  Maleficent..  kengakawan semer pakat busy and menolak..ok foine i pergi sendiri..ada yang mengajak tapi i macam ahh ta pelah..so kesudahannya..i ta pegi pun panggung..sadiskan...hahaha apa nak buat

Tertiba rezeki I harini bilamana Aunty Fifa whattap ajak i pergi tengok Annabelle..omg ii haruslah teruja..orang belanja..mungkin rezeki sebab bersabar kut...hhahahah..so i,aunty Fifa ,adik i berdua tu pun pergilah tengok Annabelle ni tadi..

Secara kasarnya Annabelle ni kureng menyegat bagi i,sebabnya bagi i filem ni terlalu meleret (read : pening untuk i hadam haha)..and untuk pengetahuan korang patung tu cuma sarung je..so lebih kurang macamada benda (read : setan ke iblis camtulah) inside patung tu..bla-2 dahla ending macam.tuu je..ahahah,nway betul jugak bila tang ending sebab kekadang orang LUAR lebih membantu dan memahami berbanding Sahabat atau Keluarga sendiri..hahaha

Rate i bagi 5/10..mana hilang lagi 5 sebab cerita ni agak meleret and macam aaaa ntah apa-apanya pun ada...sebab effek seram tu dah bagus so i kasik la 5....adalah i 10 kali terkejut tapi tak adelah menjerit macam masa I tengok The Conjuring dulu..hahhaa (read : i saiko tapi kalau bab hantu mantu ni i kalah ehh haha)

Lagi,kalau rasa nak tengok sila,tanak pun tak pe..tak rugi.(read : pada i la sebab tiket belanja haha)..!!i sebab orang belanja tadelah ralat sangat..kahkahkah..dahla good nytes

Yang Saiko
Atynaz

No comments:

Post a Comment