Darah Manis

My photo
Tapah, Perak, Malaysia
Food always come first #DaraManis
get this widget here

Tuesday, October 14, 2014

Happy Birthday Senior Yas :)

Assalamualaikum Senior Yasrul,

Haha,tajuk kemain tapi biarlah apapun yang terjadi i tetap anggap u abang i yang tak matang tapi kacak..eh hahaha..huuu..so,entri ni i tujukan untuk u beb..tak sangka dah 3 tahun kita kenal.hahahah..kalini i akan sambut birthday u yang ke 810 kan..omg ii pakai susuk ke hapa..ehh haha ok deng..!!

Tertiber,Yas wechato i tanya,harini hari apa..omg gila sweet jantan sorang tu..i pun balas la hari apa ek? (read : pastu gigih ushar fb Yas,rupanya birthday dia) alololo..Happy birthday Senior..

I tanak tulis banyak pasal u,sebab i dah tulis pasal u kat link highlight tu..muahahaha..i memang malas sekarang ni..ok straight to the point ya :P

Tiga tahun tu dah berlalu beb,hahah bye bye Yas..jangan lupakan junior u sorng ni,bila u dah pergi jauh and berjaya..Jaga diri,jaga mata ,jaga segala-galanya and jangan lupa kenang i dalam doamu..hmmm..(read : kalau x i kill u haha)

I harap u sentiasa sihat,membesar bagai juara,hahaha,study smart,jangan menggedik..kurangkan kepoyoan..lebihkan kekacakan and selamat maju jaya beb..last sekali i nyanyikan lagu birthday untuk u tau..haha
Selamat Hari Lahir,
Selamat Hari Lahir,
Selamat Hari Lahir  Yasrul,
Selamat Hari Lahir...

Allah selamatkan kamu,
Allah selamatkan kamu,
Allah selamatkan Yasrul
 
,Allah selamatkan kamu..
Happy birthday to you
Happy birthday to you
Happy birthday to Yasrul
Happy birthday to youuuu 

With love and care Junior Ayu





Yang Muda
Atynaz

p/s : semangat Senior call i,semoga Allah berkati persahabatan kita ni tau..i rindu u senior..hahaha

No comments:

Post a Comment