Darah Manis

My photo
Tapah, Perak, Malaysia
Food always come first #DaraManis
get this widget here

Tuesday, October 28, 2014

Detik demi detik :D

Hello mello,amboih tajuk kemain gila syahdu...haha yelah secara kasarnya i ada 3 hari lagi untuk sekolah ( read : walaupun cuti start lambat tapi minggu depan kan SPM )..Allah,mungkin boleh kata elleh still dalam sekolah..hoih hoih..memang la dalam sekolah tapi entah bila lagi boleh rasa suasana macam tu..gosh..huuuu

Semalam i dah anggap sebagai perhimpunan rasmi terakhir i kat Smkak tercinta ni (read : orang lain i tatau la pula haha)..sayu gila bila dengar nyanyian negaraku,negeri perak dan lagu sekolah..ucapan pengetua,cikgu-cikgu,pengumuman tambahan and bacaan doa..weyh tahun depan semuanya NAN HADO..bila lagi nak dapat rasa semua ni...huuu..tengok muka kengkawan..lepak kantin makan nasi ayam dua hengget,menjalar dekat koop,detim bawah tangga,ponteng dekat tangga,melencong kelain sebab masa PdP dah nak habis..hahahah weyh tell me..bila lagi i akan dapat rasa semua tu #nangisberguling choi sangat...

Apa lagi,haha bakal rindu semua cikgu..itu pasti..hoih emosi makin tak stabil tahu..ahaha i dah lama rasa tak merayap selain kelas-kantin-koop sebab i takut nanti kalau i tawaf sekolah..i nangis teruk -teruk..hahaha ya i hati tisu..bayangkan masa perhimpunan semalam sikit lagi i nak nangis..hahha bongok..sapa boleh tolong i..

 Lagi,semua kawan-lawan yang ada..hahaha,minggu lepas i mintak Ani belanja magnum..sekalinya dia bagi 4 hengget suh beli magnum..haha i is terharu..thanks sayang ani :)..lepastu ada dia mintak cheesecake..gilo..aku nak baking pun malas..nak beli si ani sibuk dengan Hk dia..so bila i nak bagikan..haha..Jadinya pagi tadi,i singgah kedai and belikan kit-kat 6 keping..hahah

Lepastu,sampai sekolah je i terus jumpa Ani..pangil dia..and terus saiko dia..i tunjuk dia button badge yang dia bagi i 3 tahun sudah..haha ya masa tu Ani ni kedekut pahit..ko bayangkan kasik button tu..tulis I LOVE YOU SAHABAT,pastu belakang button tu dia tulis UNTUKKMU SAHABAT pakai pen hitam..gila kedekut pahit..tapi hati dia baik ( read : Ani kalau kau baca,i nak hadiah memahal,birthday i 16/11/1997 ocay) hahaha baik.

Lagi,masa kami close gila as friend dulu...everyday dia mintak kit-kat..i ikutkan aja..kawan kan...and tak lama pun..lepastu dia masuk 4sc and i pindah 4pa..haha..nak best..i saiko dia memacam kut..sudahnya i merah mata sekali,bayangkan 3 tahun sudah i pergi tengok wayang..pastu jejalan kejap dekat Parkson..sekalinya nampak Ani dengan Linda..eh macam kenal..haha rupanya birthday Ani haritu..i pun gigihla cari hadiah..so dapatla bebola kaca..ahaha itupun nak lagi best..katanya Ani lapar,makanan tadek ke..ahahahah dasar sangat Ani ni..aku perati je perangai kau..haha

Yang pasti lately ni emo..sekolah nak HABIS..pfft dengan kawan tak rupa kawan..eceh..hahahah

Yang Sedang EmoGilGil
Atynaz



No comments:

Post a Comment