Darah Manis

My photo
Tapah, Perak, Malaysia
Food always come first #DaraManis
get this widget here

Tuesday, September 30, 2014

Melencong lagi...

Hello mello,hahah pe kabo cak ci bo :P hai hai hai namaste,vanakam bla-2..eh,apa cerita harini ni eh..ohh cerita i melencong la..melencong ke mana..hahaha meh i nak cerita ye...

Ekseli asal waktu Sains je i jadi lemau gila..heee,ntah kenapa i kejap-kejap je semangat pastu i macam malas ( read : u memang pemalas sejak azali haha)..so mulalah i bermohon izin untuk ke tandas...Tapi,akhirnya i melencong dari niat asal..iaitu nak gi tandas kepada bergebang dengan Dakencem tepi tangga..aaaa 3 kali ok..jap i linkkan dengan entri Mengular 1 and 2 i

Cam tadi tu,sesambil i berangan nak turun dari tangga makmal ke tandas (read : i tatau motif sebenar i pegi tandas bahaha)..i pun berangan la kan best kalau jumpa Dakencem..sekalinya jumpa der..hahaha siot..3 kali pulak tu..tak taula kebetulan ke hapa..xD

Lepastu sesembang la dengan Dakencem ( read : kelas Sains belum habis haha)..i kalau sembang dengan tangan sekali gerak..lepastu ada minah tu langgar tangan i (read : dia tengah naik tangga and i kat tepi tangga tengah menggawang tangan gosip pasal Senior Yas)..lepastu dia ushar i baik punya..i pun ushar pelik la,sesambil berkata dalam hati u pehal main langgar i pastu ushar i panas..i tahulah i salah( tapi dia tetap salah sebab dia dah naik,gatal betul langgar tangan i huu!!!lepastu boleh pulak dia kata kat dakencem..cikgu saya takut dia ushar saya pelik..(read : hei hei minah,kau yg ushar padat i ushar la padat balik)...aaaa hahaha i balik yang kena..haila

Abaikan part tu,haha lepastu Dakencem ada tanya pasal Senior..and dia suruh i masuk IPG..hahah tanak tanak tanak..i nak jadi Pa Glamour..bukan cikgu..lalalalalala

Ok,itu jer motif cerita i..u guys tapaham..buat-buat jela faham..//

Kbyee ~Flying Kishaer~

No comments:

Post a Comment