Darah Manis

My photo
Tapah, Perak, Malaysia
Food always come first #DaraManis
get this widget here

Sunday, September 21, 2014

Happy Birthday buat Ngah Limah yang ke ..!

Assalamualaikum Ngah,

Haha,tajuk kemain biarlah apa yang terjadi aku tetap anggap kau perempuan tua yang tualah dan tidak begitu berdaya..eh hahaha..huuu..so,entri ni aku tujukan untuk kau beb..tak sangka dah tahun kita kapel kenal kan..dua kali dah aku sambut birthday kau ngah..hahahah..kalini yang ke 710 kan..omg ii pakai susuk ke hapa..ehh haha ok deng..!

Aku tak tau macam mana aku kenal kau (read : lupa lupa lupa ke buat buat lupa aiseh haha) tapi yang pasti aku kenal kau la pulak eh (read: mabuk ketum ke bang)..ada dengan kau selama dua tahunkan macam-macam benda kita buat beb..(read : ada yang sedih ada yang tahap cipan ada yang gembira ada yang sumpah damn..haha pokol pangkalnya ada manis,masam pahit kelat semer cukup lengkap)...masak sama-sama,berangan sama-sama,sharing is caring,bersurat menyurat..hmm banyak lagila..hahah

And dua tahun tu dah berlalu beb,hahah bye bye Ngah Limah..jangan lupakan Ivu Amir,Anakonda Memok,Jastinion and Naufalisa tau bila Ngah dah pergi jauh..Jaga diri ,jaga segala-galanya and jangan lupa kenang kami dalam doamu..hmmm..(read : kalau cuti err doakan jugak lah ye ehh haha)

I harap u sentiasa sihat,membesar bagai juara,tak bantut (read : tape nanti kita sesama gayut kasi tinggi eh kat Taman Mini Malaysia pastu makan satay oh gosh hehe) hahaha,study smart,jangan menggedik..kurangkan kepoyoan..and ketahuilah kami sefamili sayang kau as orang paling tua dalam famili PaLia131497 kita ni haa (read : dan yang nyanyuk jugak haha)..
Selamat Hari Lahir,
Selamat Hari Lahir,
Selamat Hari Lahir  Ngah Limah,
Selamat Hari Lahir...


Allah selamatkan kamu,
Allah selamatkan kamu,
Allah selamatkan Ngah Limah ,
Allah selamatkan kamu..

Happy birthday to you
Happy birthday to you
Happy birthday to Ngah Limah
Happy birthday to youuuu 

With love and care Ivu Ashmir
P/s : saja pilih gambar selebet ni sebab masa ni kita RAPAT gila-2 hmm hahaha

No comments:

Post a Comment