Saturday, September 6, 2014

#20FactsAboutMe

Entri PERTAMA bulan September,ngeh semakin pemalas kau ya !! Eh,memandai je korangkan..haha,aku busy la TRIAL SPM 2014 kekdahnya..doakan jela walaupun rasa macam semakin kelaut je..heeee,nway bukan itu ceghita dia harini..malas nak sebut ok pasal Trial..lenkali la ya..ngeh..ok mari kembali ke tajuk asal seperti yang tertera di atas..lalalala

Takde sapa pun yang tag pun sebenanrya,sedihkan!!tapi biarkan aku tetap nak tulis sebab aku dah malas nak tulis benda lain..aci tak.,.acilah sebab blog aku wakapun korang yang baca hahaa..ok dah jom :P

1.Aku suka warna merah,hitam and putih..tapi yang pasti merah paling dominan la

2.Suka makan,tapi itu kalau aku keluar daripada rumah la..kalau kat rumah kemain pemalas lagi nak pegi dapo...hahaha

3.Suka baca novel,mummy yang ajar..fist novel yang aku baca ialah Luka-luka semalam..!!pastu terus melalak sebab citar dia best and sedih..wahuu

4.Peminat tegar drama and filem hindi Klasik,percaya tak aku dah tonton lebih 50 siri dalam masa 5 tahun yang setiap satu siri tu pasti melepasi 500 episod..*darabla sendiri*

5.Peminat mata pelajaran Sejarah dan Bahasa tapi kurang sikit bab bab Pengiraan..ahahaha ntah Mate,AddMath and tambahan Akaun memang tak rasi kut dengan aku..kekekeke

6.Ramai kata aku sombong,hello korang approach salah ok ^gedik betul^..sapa yang kenal aku tahu aku suka membebel kut..

7.Aku adalah manusia paling malas ! ! haha sebagai contohnya habit aku sekarang adalah kalau dah duduk dekat meja makan , aku sangat malas nak bangun semula Kalau boleh tangan pun nak suruh adik aku cut dan basuhkan..

8.Aku sebenarnya manja ! ! percayalah semua benda aku tak reti langsung kureng reti mahu buat hehe..Kalau boleh semua orang aku nak arah :P.. dan aku adalah manja tahap kronik.. motip ulang dua kali,eh sukahatilah kan  


9.Aku suka gosip,muahaha yang ni paling kronik..!aku juga cepat cemburu..tapi selalunya pendam je!jarang naik angin unless korang kwaja!!tapi itupun tak lama..muahaha pastu sejuk la balik

10.Aku,err susah nak mengaku silap..tapi pandai cari silap orang..muahaha evil kan..susah jugak nak mintak maaf kalau dah buat salah..tapi kalau orang mintak maaf pandai pulak aku cair hati..hampeh baru je nak mogok 2 bulan

11.Aku tak ramai kawan,haha sangatlah,sebab tu aku sayang kawan-kawan aku..yes kekadang ada juga yang annoying,tapi nak buek camno,itulah madu itulah racung,terimalah seadanya!

12. Aku cepat sentap + sensitif gila-gila..contohnyalahkan,amboih hahaha aku text or maybe Whattap mengkorang panjang lebar..hanya "k" sahaja balasnyer!!dan dan dan lepastu aku akan pikir sampai rentung hangit membawak ke hangus   masak-masak untuk tegur korang..haha nak lagi best langsung tak balas..wah...!!motip sangatkan..!

 13.Aku ada 5 kotak pensel..3 besar 2 kecik..fungsi dia..muahahha bukan letak alat tulis..aku adalah meletak sampah di dalamnya..haha

14.Aku ada 3 bear 1 arnab 2 kura kura 1 itik dan a few softoys lain :3...!!kan dah kata..aku suka bear..

  15.Aku simpan tasbih...adalah 5/6 camtulah..pestu aku simpan banyak kertas..motip simpan kertas..muahahaha akukan budak kenangan..kertas conteng sikit pun payah benau nak dibuang..siot hahah..

16.Aku simpan lagi pembungkus gula-2..ada dari Shira,Abam KinJonAng,Kitkat Dari Lan,Ani,Ku Nor..and Choki-choki dari Abam Naufal..muaahaha aku simpan okeyh choki-choki tu..giler sayang nak makan..hahah sengal..even bungkusan kerepek Chips yang Amam and Naziera bagi pun aku simpan...giler punya sakai haha nostalgia..

17.Dan,ada 3 helai surat saman NESA..muahaha ni memang gila punya saman..ohya ada jugak gambar Lan dengan Sara :3..pehtu..!

Nampak sangat sentimental value kau tinggi..hahaha

18.Kuat emo kenkadang tapi pandai sentap pandaila simpan..hahaha

19.Suka budak-budak terutamanya toodler and baby..suci bersih ang wangi gila bau depan..www

20.Kuat membebel,poyo,gedik and susah nak lepaskan apa yang dia ada tapi selalunya mengalah je


hoih,hahah aci tak..acilah!!!faktas yang sumpah gedik je lebih..acano,tolong jangan muntah disini..lallalala

kbyee

No comments:

Post a Comment