Tuesday, September 23, 2014

10 Hidden Fact of Me

Cecece,tajuk nak english manjang..walhal english pun tak lepas-lepas..ahhh lantak situ..malas nak pepanjang lebar..itu hari dah janji nak letak 10 fakta tersembunyi saya kan..janji yang tinggal janji sebab i adalah malas..ye aura kemalasan setarap panda eh ke koala yang tidur berejam tu..wuu..ok ok kata tak panjang tapi dan pula kau menceceh..ahh lantak situ..haha..ok jom

1.I jenis hati tisu (read : dalam hati ada kebun strawberry haha)..sendu kalau libatkan kengkawan (lagi dekat sekolah dah nak habis lagila i suka emo haha)..I tak de life..dunia i sekolah and rumah..kekadang je i keluar (kesiankan haha)

2.I suka membebel and suara i nyaring (case closed ehhaha)

3.I minat dekat watak Pempuan yang antagonis je..watak baik i tak layan #Maktirisangat

4.I tak reti tolak permintaan orang (unless kalau dia buat i sentap,i tak layan..tpi i jenis x sampai hati)

5.I akan luahkan segala kekecewaan melalui status tapi dengan ayat yang agak selirat (i jaga hati tapi letak jugak caption MOHON TERASA..eh apahal haha)

6.I jenis tak reti luah perasaan benci secara direct sebab takut nanti i kena benci balik haha (sebab i pun bukannya sempurna mana pun ececeh)

7.Tulisan i buruk ok (read : selalunya depa kata sotong macam i semuanya serba kemas..eeuu bodoh haha)

8.Last i sambut birthday yang ada kek masa form 1..itupun sebab jamuan kelas terdate atas tarikh birthday i kut (read : kesian budak ni,haha sambut hari lahir orang beria..hahaha biarlah)

9.I kat rumah suka bertempik..tapi kat luar i paling beradab (read : kalau situasi membina la,ini asyik kena sindir,tua tak tua i hentam..hahah yang ni jangan ikut..tak baik ikut perasaan hmm)

last

10.I cuma tahu nak luahkan sayang ( read : walaupun agak tak ikhlas kut haha) and i tak suka benci orang,tapi orang suka benci i (read : kutuk i,ejek i bla-bla) i penat tapi keep move on..haish haha

dah kbye..

n/p : Luka dilukai

No comments:

Post a Comment