Friday, August 8, 2014

MeRaPu Je ..!

Fuh blog aku pun beraya sakan,lama nau blog aku merayap salahkan blog walhal kau yang malas nak menulis blog  kesana kemari beraya !! hahaha

Gilo,semalam aku baru je get massive fight with Jejant Sengal..!!kemain kau keluar pisau kau si Jejant Sengal..haiyo sebijik mcm Opoh Sebel a.k.a nenek sedara dia,,pff,abaikan kekarutan aku..hahahaha!

Aku baru je habis Pra percubaan BM SEJ..pfft tak berapa nak hokay sangat tau!!fhitamn aku jawab kertas BM,SEJ kau jgan ceritalah lagilah kelaut..awuuwuu!!

Lagi,haha entahla to much thing yang aku nak tulis tapi tak dapat nak aku zahirkan!!

K Bye
#tintong

No comments:

Post a Comment