Darah Manis

My photo
Tapah, Perak, Malaysia
Food always come first #DaraManis
get this widget here

Saturday, August 16, 2014

Catatan Ziarah 2 (1617/08/14) #Divaraya

Entri peram,almaklum la kan semenjak dua menjak ni aku busy bebeno kehulu kehilir *walhal hahah*..ok meh sambung story ya..Sabtu minggu pertama merayap Divaraya 1 lepastu Sabtu berikutnya pun meraya lagi..ate beraya la katakan..muahahaha..ok jom..

Dalam pukul 10 lebih sampai umah Aion memok,selfie-2 makan-2 and gebang-2,shoot umah Ekyn Z..lepastu barulah umah aku..hahahah..joined by Aku,Kuno,Ekyn Z,Aion Memok,Jia,Eyja,Jas and Anis..tak lupa juga pujaan dua orang tu Olie and Syafiq...eh ada lagi Mirul,Densi.Nami,Amir Paan dan aku lupa..haaa..so,kiranya rumah aku pit stoop depa yang last la...lepastu sumer gerak g umah Aion memok sebab depa belum pi..#sapasuhlambathabaq..haha

Then,aku sambut bebudak Sains pulak..memula Ain Jue,Solehah,Manja and Kakak kepada Manja sampai,lepastu baru muncul Yana,Linda,Tuah,Elan Ani,Intan and Yuni  camtulah..lepak-2 kejap pastu shoot umah Icam,lagi haru mementang Icam pandai main guitar,depa pakat melalak umah dia.haha.pastu Naloi sampai..then gi umah Soleha pula..last sekali umah Manisha..

Itu cerita Sabtu,Ahad tu pulak aku bergebang umah Aion memok..pastu petang tu terus shoot gi umah Jas yang buat open house..lepastu lagi dengan muka tebalnya pegi rumah Nafal,kalini joined by Anis Ekyn Z,Jas,Ain Memok and Aku..hahaha,pasaipa muka tebal..hoih,2 kali kut singgah umah Nafal #fhitam...hahaha

Itulah cerita Sabtu Ahad minggu kedua bulan 8 2014 aku..hahah

No comments:

Post a Comment