Darah Manis

My photo
Tapah, Perak, Malaysia
Food always come first #DaraManis
get this widget here

Thursday, July 24, 2014

Khatam Quran and Motivasi By Abang Syahir

Makin fhemalas nak menulis :

Semalam ada khatam Quran secara berjemaah bagi semua pelajar Islam Smk Air Kuning !! Tahun lepas Ustajah pilih orang untuk khatam atas stage !! Tahun ni semua pengawas pulak yang terlibat untuk khatam atas stage..nak lagi best kena lead sorang satu surah start dari Ad-duha sampailah An-nas!!aku dapat surah Al-Qard #sengihsebab!!adalah!!

Lepastu,pagi tadi ada sikit Motivasi by Abang Syahir Isa!! Meh nak selit sikit biodata Abang Syahir ni..
Nama :Muhammad Syahir Bin Mohd Isa
Umur : 20
Status : Bujang
Jurusan diambil : Doktor perubatan
Tempat belajar : Belgaum India

Ekseli daripada semalam lagi si Naufalisa bagitahu,"esok pagi,angkat kerusi pegi 5sc ada motivasi sikit"..!!so,aku pun melenggang sawi betik oren eh epal jelah pagi tadi !! Sekalinya,hambek kau tertiba kena jadi pengerusi majlis tak rasmi!!ahh,keji je bunyinya kan!!

So memacam la Abang Syahir ni terangkan,dulu dia belajar kat mana,course matrik ada berapa,and macam-macam lagi la soalan timbul and Abang Syahir berjaya jawab!!Nak respek sikit,orangnya nampak cool je,cakap pun jenis lantang and tak tersekat-sekat...haha,dahla muka suci bersih je..sendu ok..mesti sejuk perut mak dia mengandungkan dia..dahla kacak..bakal doktor lagi!! untung la family abang Syahir ni..haha

Ok cukuplah melalut!!banyak kerja lagi

No comments:

Post a Comment