Wednesday, June 11, 2014

Filem Mae Nak and Karok With Eizlan !!

Hello mello,akhirnya boleh bernafas lega sebab ada benda nak dicelotehkan kat sini..ahaha,aku tau korang rindu akukan..ngee!!kalau tak rindu pun,biarlah aku perasaan sensorang..ngeh!!ok,itu hanyalah mukadimah!!haha,cerita dia harini pasal Make Me Shudder 2 : Shudder Me Mae Nak movie

Ok,masa tengok Maleficent  minggu lepas,achik ternampak la citer ni..oh sem taboleh jadi ni..kena tengok!ngeh..so,tahankan diri sampai hari rabu sebab tiket murah!!haha,dasar kedekut..!!so,lepas je abis tusyen addmath..aku tanya ramai friends..tapi sumer kata BUSY..hmmm!!apa nak buat..!!Tapi,akhirnya aku  berjaya pujuk Lan keluar..miahahah!!yang bestnya aku beli tiket pukul 1.30.filem pukul 4..haha,sempat la membuta..uhh,berris and solat..shoot gi umah Lan and terus gi wayang..oh,that's my evening sangat!!heee!!ok cukup tu..nak review pasal filem ni pula..

Ok secara kasarny filem ni lebih kurang Pee Mak jugak la..Sebabkan aku pernah tengok Pee Mak,so aku sangatlh teruja nak tengok Mae Nak ni..Tapi,secara kasarnya,jalan cerita lebih kurang sama je dengan Pee Mak.Cuma yang lain sikit bila ada elemen kejutan dan sedikit sedih bila ending dah nak dekat.Pada aku.rating ikhlas dari aku 7.5 out of 10 point.Kenapa..sebab nmpk macam complicated sikit and terlalu banyak watak untuk diingati..Tapi tak rugila kalau just nak release tension..Ketawa jugaklah aku dengan Lan tadi..huuu!!

Settle wayang,gi karok.!!miahaha Lan la..tanak nyanyi konon..pehtu dia yang hover..ahh!!
listing lagu yang kitorang amek Lamunan terhenti,Salahkah,Umpama Mimpi dalam Mimpi and aku adalah lupa.miahaha!!ok,cukup tu je


Dah terlalu kepenatan..nway LAN,thankyou Tikombam sebab sudi jadi driver I..ahaha

Ok byee

No comments:

Post a Comment