Darah Manis

My photo
Tapah, Perak, Malaysia
Food always come first #DaraManis
get this widget here

Saturday, June 21, 2014

Dakencem yang ...!!

Hello mello,ahh rasanya sudah lama banget aku enggak bercerita mengenai Dakencem di blogku ini. Makanya *switch mood Malay back* aku rasalahkan,harini aku nak hapdet pasal Dakencem.. Eer motip kau update pasal Dakencem,kau ni memang macam poyo je,macam gedik je.

.Miahaha,sukahatilahkan!!blog aku *walaupun korang yang baca*.haha tak suka tak pe pi maing jauwuh jawuh yee.heee!!ok,stop membebel..hee,serasa akulahkan.last aku mention pasal Dakencem adalah di entri ni Klik sini..itupun just aku selitkan sajok nama Dakencem disitu..haha..so maghila update..tapikan nak citer apa ek pasal Dakencem..ahaha..!!papejelah

#sambildengarlaguMadahberhelah haha


Korangkan tahu,hobi saiko aku adalah menyorokkan kasut beliau xD..rasanya last aku sorokkan kasut beliau adalah dua bulan yang lalu..ngee,sedihkan!!haha..sedihla sebab tahun depan aku dah tak boleh buat camtu lagi hmm!!so,lamalah jugak aktiviti rembat and sorok kasut ni diberhentikan sampailah harini..haha,sapa suh annoying sangat!!meh nak citer..

Sebelum balik tadi Dakencem lepak luar kejap..ngeng!!aku ni baik hatilah nak bagi beliau gambaq masa Belated B'day beliau tempoh hari yang aku dah cucikan kat kedai beskal eh kedai gambaq.kenapa bagi masa nak balik,ngee..aku segan nak bagi awal kelas..ahaha..poyo bak hang!!tapikan,aku teragak2 jugaklah nak bagi..gaagaga!!sekalinya beliau masuk,dan aku disangkakan mahu mensabotaj beliau..

Pfft,habis ditarik-2nya aku sebab nak check bag aku...siap warning lagi,mengakalau pape hilang beliau cari aku..heeeeeee!!kejinya..haha..tapi hikmah diakan,berjaya jugak gambaq tu sampai kat tangan beliau..haha!!
Pastu,beliaupun turun...miahah,pi pejabat eh..ok..saya Aim kasut...dan berjaya....macam biasala aku
kalau sorok kasut beliau mesti balik pasu.ingat nak letak atas public phone..haha #adacecitatu

Lepastu,Dakencem kalau menyakitkan hati aku memang juara..Memula dengan penuh eksen,beliau bagitau yang beliau pi jadi Hakim Pidato Perempuan Mrsm kalau tak silap..lepastu lagi,Hakim Pesta Pantun peringkat Negeri!!grrr!!lagi,dikawtimnya dengan One and Naufalisa membahan aku..omhemgeee!!seronoknya kalau dapat membahan orang..!!pakatan trio tu buatkan aku nk tumbuk je mereka-2 itu..ngee!!

Lagi,ahh papa ntah aku mengarut..haha..Malas nak citer..okeyh

BYE
p/s: korang fikirlah sendiri apa maksud ...!! tu haha wuwut

No comments:

Post a Comment