Friday, June 27, 2014

Ahlan Wa Sahlan Ya Ramadan 1435 Hijrah

#notakaki #entripendekje

Ku mengharapkan ramadan kali ini penuh makna
Agar dapat kulalui dengan sempurna
#MSAR

Allahuakbar,terasa macam baru lagi berpuasa tahun lepas,tiba-tiba dah nak puasa lagi.Tengoklah betapa cepatnya masa berlalu.Haa,itu tandanya dunia dah makin tua dan uzur...Hmm,entahkan esok entahkah lusa kiamat akan tiba..eh,termelalut pula.haha.!!maaf huu!

Bersempena dengan ramadan kalini,saya nak mohon ampun maaf kalau ada tersalah kata,terlepuk tercubit tertampar ter segala ter la *indicate yang saya memang tak sengaja miahaha*.Tak salahkan mintak maaf awal-awal..bukan apa takut nanti Allah takdirkan saya tak sempat mohon maaf di hari raya ke apa ke kat korang semua kan..Jadi lebih baik saya mohon maaf sekarang :)

Semoga kita semua beroleh pahala puasa yang tinggi dan sentiasa bertenaga untuk meningkatkan amal ibadat.Saya doakan awak semua dari jauh tau..Sayang awak semua..Puasa rajin-rajin..Raya jemputlah datang gua..*saya duduk gua je..tak de rumah xD kalau adapun bapak yang punya lalalalala*

#SelamatBerpuasa #SelamatBersahur

Saturday, June 21, 2014

Dakencem yang ...!!

Hello mello,ahh rasanya sudah lama banget aku enggak bercerita mengenai Dakencem di blogku ini. Makanya *switch mood Malay back* aku rasalahkan,harini aku nak hapdet pasal Dakencem.. Eer motip kau update pasal Dakencem,kau ni memang macam poyo je,macam gedik je.

.Miahaha,sukahatilahkan!!blog aku *walaupun korang yang baca*.haha tak suka tak pe pi maing jauwuh jawuh yee.heee!!ok,stop membebel..hee,serasa akulahkan.last aku mention pasal Dakencem adalah di entri ni Klik sini..itupun just aku selitkan sajok nama Dakencem disitu..haha..so maghila update..tapikan nak citer apa ek pasal Dakencem..ahaha..!!papejelah

#sambildengarlaguMadahberhelah haha


Korangkan tahu,hobi saiko aku adalah menyorokkan kasut beliau xD..rasanya last aku sorokkan kasut beliau adalah dua bulan yang lalu..ngee,sedihkan!!haha..sedihla sebab tahun depan aku dah tak boleh buat camtu lagi hmm!!so,lamalah jugak aktiviti rembat and sorok kasut ni diberhentikan sampailah harini..haha,sapa suh annoying sangat!!meh nak citer..

Sebelum balik tadi Dakencem lepak luar kejap..ngeng!!aku ni baik hatilah nak bagi beliau gambaq masa Belated B'day beliau tempoh hari yang aku dah cucikan kat kedai beskal eh kedai gambaq.kenapa bagi masa nak balik,ngee..aku segan nak bagi awal kelas..ahaha..poyo bak hang!!tapikan,aku teragak2 jugaklah nak bagi..gaagaga!!sekalinya beliau masuk,dan aku disangkakan mahu mensabotaj beliau..

Pfft,habis ditarik-2nya aku sebab nak check bag aku...siap warning lagi,mengakalau pape hilang beliau cari aku..heeeeeee!!kejinya..haha..tapi hikmah diakan,berjaya jugak gambaq tu sampai kat tangan beliau..haha!!
Pastu,beliaupun turun...miahah,pi pejabat eh..ok..saya Aim kasut...dan berjaya....macam biasala aku
kalau sorok kasut beliau mesti balik pasu.ingat nak letak atas public phone..haha #adacecitatu

Lepastu,Dakencem kalau menyakitkan hati aku memang juara..Memula dengan penuh eksen,beliau bagitau yang beliau pi jadi Hakim Pidato Perempuan Mrsm kalau tak silap..lepastu lagi,Hakim Pesta Pantun peringkat Negeri!!grrr!!lagi,dikawtimnya dengan One and Naufalisa membahan aku..omhemgeee!!seronoknya kalau dapat membahan orang..!!pakatan trio tu buatkan aku nk tumbuk je mereka-2 itu..ngee!!

Lagi,ahh papa ntah aku mengarut..haha..Malas nak citer..okeyh

BYE
p/s: korang fikirlah sendiri apa maksud ...!! tu haha wuwut

Thursday, June 19, 2014

Result P.P.T F.5 2014 Saya Yang "HORROR"

Ohemgee ohemgee,sebelum aku merapu jauhkan..untuk pengetahuan mengkorang PPT ialah singkatan bagi peperiksaan pertengahan tahun ya!!haa,itu selingan jelah..yang pasti aku tengah sakit jiwa..la apahal  nak sakit jiwa pula..eceh pula pula bagai..!!aduhai,manalah aku tak sakit jiwa!result PPT aku hancus ok!!rasa mcm mcm je..Dahla SPM nak dekat #yearning #mourning #melalak #meraung huuu!

Haha,hancus!! #padanlahmukakau sapa suh tanak belajaq,dok mengadap fb lagi!!ok,fiyen,silap aku!!tadelah rasa ralat sebab aku bukannya belajar pun memain je lebih,cumanya akukan psiko..so aku adalah tak suka bila orang lain over berjaya..tapi tadelah aku sampai membunuh..cumanya aku dengki senyap je..boleh..eh sukahatilahkan..hati aku..!!eh,ahahaha..gilalalah kau lepasni wahai tuan punya belog..#deng

Secara tak resmi eceh rasmi la,aku ada 2A- 3C 1E 3G,whattttttttttttttttttt!! 3G,ye 3G tapi bukan line 3G yang bagus tu,ini 3G yang membunuh aku..herggh!!padan muka padan muka!!tulah orang suruh belajaq main-main,rasakan!!haahhahahaha!!pfftt..ohya kenapa tak rasmi,sebabnya keputusan Bm tak masuk lagi..hek,haha..Tapi kalau masuk pun,x banyak pun kedudukan aku berubah..ngeee!! #sentap

Ok,dah terangkan pasal berapa "abjad" aku dapat,now kita beralih ke arah kedudukan!!haha dalam kelas aku no 6/25,what?? no 6..eeee!!rasa down yang pertama!!tu dalam kelas..belum dalam tingkatan,no 17/146/..What lagi..17...erghhh nak rangking top 5..tapi nando..sebab kau rajin sangatkan..padanlah muka!!
terus down rasa nak cekik orang!!psiko lagi..muahahah

Papejelah,yang pasti aku stress,baru PPT yang standart ala-ala SPM ni aku buat sambil lewa,apatah lagi SPM 3 bulan lagi..hmmm!!dahla pemalas lipas nak belajar..huaaaaaaaaaaaaaaaa!!yang pasti padanlah muka..sok sok buat lagi masa SPM..esok pekse harini bukak buku..huh!!aku dah tak tau nak ckap aku..doakan jelah aku rajin berlajar..hmm!

#MSAR

Tuesday, June 17, 2014

Rindu Mereka ...!

Part 1 kekononnya
Part 2 kekononnya

#amaranentrinisyoksendirihaha

Hello mello,entri hari ni berasaskan dua entri aku yang sebelum ni , amboi kemain nak berpart-part bagai..wuhuu,sukahatilahkan ..!! kalau rajin boleh klik link atas tu ha..Ok,memandangkan aku adalah kekurangan modal dan aku adalah gian nak menulis pulak..So,nak tak nak..apa yang boleh kita boleh balun,kita balunnnn!!!

Eceh hahaha..ok benaunya itu baru mukadimah la..Aku saja je warm up dengan buat mukadimah berjela sebab rasa tak feel bila menulis kali ni..haha "kononnya".dahla tu,meh kita kembali ke pangkal jalan kekdahnya..haha..!

P/s:biasalah orang kurang kasih sayang yang menulis,anda semua kena memahaminya..eceh!!tadeklah ini just luahan rindu je..wah,kelas kau nak merindu orang..walaweyh,sukahatilah..blog saya..ngeh!!ok,no offence


1.Lan
Lately ni aku dengan Lan boleh la rapat mcm dedulu..Miahaha pergi Uitm Tapah Road dengan dia,dia belanja aku makan..aku paksa dia tengok wayang and karok dengan aku..and yang lagi best dia sudi jadi driver aku..eceh,almaklum,aku semenjak dua menjak ni..kemahin malas nak bawak skuter tu..haha..lagi..tadek apa sangat pun..ohya,baru ni Lan ajak aku gi tahlil umah Tuah..wahh,insap sekejap..ngeh!nway aku sayang kau Lan xD

2.Ani
Sama je,tak serapat dulu..haha ye la budak pandai kan..mana sama level..eceh,haha..aku tau kau baik cuma kau poyo je lebih..haha,nway aku sayang kau Ani xD

3.Kuno
Fakta,haha aku rasa dia makin annoying gila..tak seperti dulu.ke aku yang over..entah!yang pasti aku  jujur katalah kekadang aku terasa kut dengan m.cik ni..haha,poyokan..tapi nak buat cemano.itu yang aku rasa..hmm,aku rindu kau yang dulu..yang cool,yang jenis selamba..entah,sekarang aku rasa kau sangat lain..eceh..tapelah manusia berubah..aku faham tu..nway,aku sayang kau Kuno xD

4.Izma
Lala kesayangan aku,kalau kau baca blog ni.serius aku rindu kau..tapelah kaupun busy..aku paham.!haha,rindu kau yang dulu der..!!hmm,aku tadek nak tulis banyak..cumanya aku nak tulis yang aku sayang kau Izma xD

5.Nur Izzati
Holla awak,kalau awak baca blog ni..saya doakan awak,walaupun kat mana awak berada agar awak sentiasa sihat dah sejahtera,hmm,saya tak nak kacau awak lagi..takut menggangu awak..yelah,awakkan selalu busy..huhu,terima kasih untuk 2 tahun yang berharga tu..aku sayang kau Didi xD

6.Mr.Shahrul
Last jumpa 2/6/14..lepastu cutikan..!!haha..sambut b'day beliau and aku tak tau lagi apa yang boleh aku cerita pasal beliau..haha..papejelah,yang penting saya sayang cikgu..!miahaha

7.Cik Norazlin
Eer,lama tak nampak cikgu..ahaha..!saya rindu cikgu xD..lalalalala

8.Yasrul
Last jumpa masa Hari Anugerah haritu..lepastu makin poyo..hilang..miahaha!apa cerita tak tau..tapi dengar-2 pok cik ni bakal jadi pendidik..Haha,kat mana pun kau berada adinda oii..aku doakan kau berjaya.. dan ketahuilah yang aku sayang ko xD  hahaha

9.Afham
Eer,tanak ulas apa-2,miaahaha yang pasti aku rindu dia itu je..haha


Saturday, June 14, 2014

Ceritera : Rela atau Roadblock ? = Longkang hehe!

#penafian :
Segala yang diceritakan di dalam ceritera ini merupaka sesuatu yang benar benar terjadi.Kepada tuan punya cerita,anda jangan risau.Nama anda dirahsiakan!Akhir kalam,yang buruk buat iktibar yang baik buat ikutan

Bismillah :)

Disuatu tengah hari yang panas mencucuk bagai nak mati, empat orang sahabat sedang melepak sementara menanti jam 12 untuk ke kenduri di rumah kawan mereka yang seorang lagi!Empat orang ini terdiri daripada Sem,Ta,Am dan Man.Makanya melepaklah mereka sambil berbual-bual.Sekalinya,jam sudah 12.15,marilah kita berangkat takut terlewat haha!!So,mereka semua pergi menaiki dua buah motosikal.

Di pertengahan jalan Sem dan Ta memotong Man dan Am.Setelah agak jauh,Ta menoleh dan mendapati Man membelokkan motosikalnya ke sebuah simpang.Ta menjadi hairan lantas menghentikan sesi menyanyi lagu Let it go sambil menari makyung atas motosikal dan menjemah bertanya kepada Sem apakah tujuan Man dan Am membelok masuk ke simpang itu

Buat kesekian kali Ta menoleh dan mendapati motosikal Man dan Am hilang dari pandangan mata sambil mengomel mengenai gaya pemanduan Man yang melampau laju.Sambil membebel,Ta ternampak asap seakan-akan pasir dan jeritan "ada motor jatuh dalam longkang"...Apa,sepantas kilat petir ribut taufan.Sem dan Ta berpatah balik.Nah,elok tersadai Man dan Am dalam longkang.Paling menggelikan hati,motosikal Man elok terperosok ke dalam longkang dan Man dan Am terbang melepasi paip air dan berjaya mendarat dengan selamat di atas rumput kering walaupun tetap dalam longkang.

Mujurlah Man dan Am selamat walaupun terpaksa menukar tayar motosikal.Ta yang gila kepoh bertanyakan kepada Man,apakah keperluan membelok sebegitu rupa.Rupanya,Man ingatkan Rela dan cone polis penajaga parking tempat orang kahwin itu sebagai roadblock dan Man hanyalah pemegang lesen L agung sahaja makanya Man sangat cuak dan agak takut sekali.Ta hanya mampu menggeleng kepala sambil berkata "kalau ya pun ada roadblock berhenti la tepi dulu..ini baik punya parking dalam longkang"sambil sambung membebel dan ketawa

Pengajaran bagi ceritera ini adalah,sentiasa bersikap tenang dan jangan gopoh.eceh haha
Serius bila aku dapat ceritera ni,ngekek aku ketawa..haha..oklah,penat..tata

#MSAR

Wednesday, June 11, 2014

Filem Mae Nak and Karok With Eizlan !!

Hello mello,akhirnya boleh bernafas lega sebab ada benda nak dicelotehkan kat sini..ahaha,aku tau korang rindu akukan..ngee!!kalau tak rindu pun,biarlah aku perasaan sensorang..ngeh!!ok,itu hanyalah mukadimah!!haha,cerita dia harini pasal Make Me Shudder 2 : Shudder Me Mae Nak movie

Ok,masa tengok Maleficent  minggu lepas,achik ternampak la citer ni..oh sem taboleh jadi ni..kena tengok!ngeh..so,tahankan diri sampai hari rabu sebab tiket murah!!haha,dasar kedekut..!!so,lepas je abis tusyen addmath..aku tanya ramai friends..tapi sumer kata BUSY..hmmm!!apa nak buat..!!Tapi,akhirnya aku  berjaya pujuk Lan keluar..miahahah!!yang bestnya aku beli tiket pukul 1.30.filem pukul 4..haha,sempat la membuta..uhh,berris and solat..shoot gi umah Lan and terus gi wayang..oh,that's my evening sangat!!heee!!ok cukup tu..nak review pasal filem ni pula..

Ok secara kasarny filem ni lebih kurang Pee Mak jugak la..Sebabkan aku pernah tengok Pee Mak,so aku sangatlh teruja nak tengok Mae Nak ni..Tapi,secara kasarnya,jalan cerita lebih kurang sama je dengan Pee Mak.Cuma yang lain sikit bila ada elemen kejutan dan sedikit sedih bila ending dah nak dekat.Pada aku.rating ikhlas dari aku 7.5 out of 10 point.Kenapa..sebab nmpk macam complicated sikit and terlalu banyak watak untuk diingati..Tapi tak rugila kalau just nak release tension..Ketawa jugaklah aku dengan Lan tadi..huuu!!

Settle wayang,gi karok.!!miahaha Lan la..tanak nyanyi konon..pehtu dia yang hover..ahh!!
listing lagu yang kitorang amek Lamunan terhenti,Salahkah,Umpama Mimpi dalam Mimpi and aku adalah lupa.miahaha!!ok,cukup tu je


Dah terlalu kepenatan..nway LAN,thankyou Tikombam sebab sudi jadi driver I..ahaha

Ok byee

Tuesday, June 10, 2014

Short Notes kengkononnyer

#dhasarphemalas ginilah..haha
Hello mello,ergh ini tidak boleh jadi..kemahin lama semakin malas ye kau nak menulis..eh eh,bukannya malas..cuma tak de cerita best nak diceritakan.hehehe!!ok ok ok..!!itu alasan,banyak benda berlaku tapi aku adalah mood menulis sangatlah kelahut..huuu

Ok dah tak tau nak citer ape!

BYE..haha

Saturday, June 7, 2014

II Sabtuday Outing with MALEFICENT II

Hello mello,haha perasaan tak,bulan ni achik jarang menulis!!kenapa ek?maybe sebab cuti lama sangat...tu pasal tak dok modal sangat tu..muehehe!!boleh gitu?sukahatilah labu..nway takde kena mengena pun dengan apa yang achik nak cerita..ngee...ok marilah move on ke true story!!ngeh..haha

Achik sebenarnya udah lama bebenau nak tengok Maleficent..tapi asyik benau tangguh-tangguh!!demiu..haha!!so,harini dah tak tahan..terus je pergi beli tiket..haha lone ranger pun lone rangerlah..nak tunggu kawan?huh,sampai sampai kesudah sumer busy..sobs!!ditambah pula dengan review bukan mahen yang achik baca semasa mengoogle mengenai Maleficent..so,bertabahlah..haha,tadek motip kena bertabah,ekseli..bergumbiralah..muehehe

So pagi tadi aroud 11ish achik dah kuar gi beli tiket..gigihkan..haruslah..sekali achik pegi pukul 2 tu..kemahin ramai manusia..gosh..mujurlah achik dan beli tiket awal-awal..miahaha kalau tak..menganga..ngeee!!

Overall,achik bagi 9.5 out of 10 point for Maleficent..!!mana hilang lagi 5 point..sebabnya cerita ni quite slow bagi achik la..tapi yang lain-lain SUPERB..!!korang yang tak tengok..mesti tengok..muahaha!!

Secara kasarnya Maleficent ni adalah bertentangan dengan kisah dongeng Sleeping Beauty yang asal gitu..Cerita ni memaparkan mengenai DISEBALIK SETIAP KEJAHATAN TERSEMBUNYI KISAH HIDUP YANG PAHIT..so,movie ni nak bagitau kita..setiap yang jahat tu mesti bersebab..dan tak de cinta sejati yang wujud di dunia..ahaha..!!yesza itu yang achik dapat harini...!!kita nampak orang jahat,tapi kita tak tau kekadang kita yang membuatkan dia jadi jahat..ahaks..overall..kena tonton!!

Lagi,achik jumpa p.we lama..ahaha p.we sangat!!bekas kawan sekelas dulu sebelum dia pindah..cilakess ok,tertiba peluk achik dari belakang..ahaha tumbuk nak!!ekseli achik dah nampak diorang..tapi tahulah achik..!! hubungan sesama manusia ni kurang sikit..last sekali dia approach achik dengan cara peluk dari belakang..kims..haha ingat perogol bersiri tadi...bahaha ok joke..!!achik tanya dia.."kau merokok ke?"
"a'ah".."ok teruskan usaha" hahaha!! tertiber tersuker cara dier #matiler..haha rindu geng _rksmkak1012_

Dah ler,malas nak menail..tambahan pula entri ni sepatutnya berunsurkan Maleficent..tapi..ahh fikirlah sendiri..ngeh!!haha

Ok bye

Tuesday, June 3, 2014

#SELAMAT #ULANG #TAHUN #SAYANG


Hello mello,Amboih tajuk kemahin..nak sayang sayang aje..dahtu,aku adalah bosan..dah tak tau nak cerita apa..cerita pasal Papa Shahrul..kang ada korang muntah kang hehe..cukupla 2 entri jer pasal Papa Shahrul,muahahha kang orang kata aku poyo kalau entri melebih-lebih..so adalah baik aku stop cerita pasal papa..muahaha!!ok cerita harini.cerita lagu favourite aku..entah kenapa,aku rasa lagu ni "in" sangat dengan aku....ahaha,adalah poyo..erh dahla malas nak cerita melebih-lebih..nah lirik lagu ni,,oh ya lagu ini dinyanyikab Imran Ajmain ya..lalallaal

 Yang tulus ikhlas
Ingin sekali sekala dirinya dibalas
Walau hanya dengan dakapan di angin lalu

Yang selalu memberi
Ingin sekali sekala jadi penerima
Cukup dengan salam dan manis doa

Aku ingin kau merasakan hebatnya cinta
Dan leburkan saja serpihan calar derita

Selamat ulang tahun sayang
Kini kau bersayap, pergilah terbang
Rentaslah langit cita cita mu
Harap nanti kita 'kan bertemu

Selamat ulang tahun sayang
Janganlah engkau tak terbang pulang
Ku nanti penuh kerinduan
Selamat tinggal, selamat jalan

Aku hanya inginkan engkau setia
Kerana setia yang mencipta bahagiamu

Monday, June 2, 2014

Tusyen Bm2 cum Kepsi Kosday Papa Shahrul

Assalamualaikum,hehe sedar tak sedar already bulan June ok..mati mati ingat masih bulan Mei..bungoks gila..heheh..sekejapan ja masa berlalu,hmm beberapa bulan je lagi aku bersekolah..!!huwaa..x sukanya..hmm ..ok,abaikan part ini..meh masuk entri sebenar..what?saja je nak ambik mood..lalalalala

Ok,korangkan sedia maklum semalamkan birthday Papa Shahrul yang ke (dirahsiakan) Klik untuk Entri Bday..So,memandangkan birthday beliau jatuh pada hari Ahad dan jatuh pula dalam cuti penggal..Ingat kan taboleh sambut..!rupanya rezeki beliau..2hb/6 @ harini beliau buat kelas..haha,langkah kanan la tu,panjang umur tu..elok sangat la tu..tu tu tu tuuuuuuut..hehehe

So,seperti biasa,aku pergi cari hadiah..haha #faktajujur,kedai 2hengget punya hadiah..Tapi x pakan,janji IKHLAS..lalalala!!So,kesimpulannya,aku beli frame and letak ucapan dalam tu.muahahaha..kedekut,taklah ada penyu seketul dan bekas pensel 2 hengget..hehehhe..yang kelakarnya,dalam isi frame..tapi begnya besar gabak..ahaha hentam janji sampai kat tangan beliau..

Ok,part ni jujur aku sendiri pun terkejut..thanks korang sebab bgi kerjasama..Silap aku tak beli kek je..apa cerita..meh aku story moryy..!!seperti biasa Papa give us work to selesaikan,and kitorang pun buatla..Then,tetiba Papa cakap nak pegi tandas..hahah,aku pun cakaplah "wei semalam b'day papa..ni haa ada adiah..kang dia masuk nyanyi la sikit"..depa setuju..awss sweetmya  korang..hahaha

Secara kasarnya macam ni,masa papa dah ala-ala nak naik,aku suh Jastinion perati..yang dia da mcm pengantin gatal..haha,so M.ngah pegi usha tangga..Ok..set 3 2 

Allah selamatkan Kamu
Allah selamatkan Cikgu/Kamu (sukahatilahkan depa)
Allah selamatkan Cikgu Shahrul
Allah selamatkan kamu

Dan beliau punya face reaction..haha serius mcm orang tersuprise gila!!siap pegang-2 dada lagi..mujur kulit tu tak cerah..ehh hehe kalau x dah nampak merah padam muka beliau xD..hahah

Lepastu three,ehh gambar!!tu haa kat header blog aku..ehehe gambaq lain ada di fb!!

Untung lahir awai,bday aku satgi..tak dak orang nak sambut..dahla bulan 11,hari Ahad..esoknya SPM..hmmm!!sedihnya...!!
#terluahperasaan muahaha,abaikan je

Eh,dahla tu..penat ni..ok bye


Sunday, June 1, 2014

Janam Din Ka Mubarak Ho Mr.Shahrul -Khan- Ji

#tariknafas #danambikmood #BIRTHDAY hahaha..ok marila travel..yihaaa!!hehehe

Amboi tajuk kemain,bahaha!!Kenal Mr.Shahrul Khan?ala yang terpampang kat header blog aku tu haa..hee.xD..Untuk pengetahuan awak-awak semua,harini hari lahir beliau tau..yang ke (dirahsiakan) ..So memandangkan aku adalah tahun last bersama beliau,so..aku nak hadiahkan entri ni untuk beliau.Apa,takkan entri seketul ni je..Tak kelas la,Hello..aku dah bagi kad ucapan okeyh,muahaha,kad ucapan sia berlampu and ada lagu lagi tau in advanced sebab aku takut kang lepas cuti  nieh cerita hari lahir beliau dah basi..opss,abaikan part tu..haha,panjang sangat mukadimah ni..almaklum,lama benau tak menulis..ok ok,mari ke fokus utama.. :P

Dear MasterJi (ewah)
Sanah Helwah
Janam Din Ka Mubarak 
Happy Birthday
Selamat Ulang Tahun Kelahiran
Shuvo Jonmodin
Qu Ni Sheng Er Kuai Le
And
V
V
Selamat Hari Lahir 
Tertiber ada selingan lagu Indon,
Tiup lilinnya
Tiup lilinnya
Potong kuehnya sekarang juga
#bla-2 ini hanyala soundtrack rekaan je :P

 Selamat ulang tahun yang ke (dirahsiakan),semoga dikurniakan kesihatan yang baik,dipermurahkan rezeki,dapat cahaya mata baru.smooth sailing life,happy family,May Allah bless you always dear Cikgu..
Pertama kali saya tengok cikgu,saya anggap cikgu garang gila(serius takut)..lalalalala..Tapi entah macam mana,bila tahun beranjak tahun,hasil dapatan kajian saya (eksperiment 29 muahah) menunjukkan cikgu adalah poyo dan sengal.tadelah garang mana rupanya xD..bak kata Kak Elle,dalam hati ada taman Botani Sains Herba bunga gitu.Serius cakap,cikgu sempoi dan boley masuk la sebagai atok ayah dan abang yang berjaya dan adik cikgu encem gila bak kata Kak Elle lagi..ehh ehh,semua kata Kak Elle je,apa pula kata saya..Err,saya punya kata,cikgu sangatlah baik hati,mudah dibawa berbincang dan dan dan la..heheheh
Lagi saya berdoa agar cikgu bertambah matang dan rasional kalau nak buat pilihan.. and saya harap  juga segala cita cita cikgu di masa akan datang tercapai..Terima kasih untuk 4 tahun yang berharga sangat-sangat ni.Saya mesti rindu cikgu lepasni macam Kak Elle tu..bahaha..Dan saya pun dah kebuntuan idea,so terimalah lagu dari saya :P
Sayang cikgu ketat-ketat,muahahaha!! Again HappY BirthDaY Master Ji :P

Selamat Hari Lahir,
Selamat Hari Lahir,
Selamat Hari Lahir  En.Shahrul,
Selamat Hari Lahir...


Allah selamatkan kamu,
Allah selamatkan kamu,
Allah selamatkan Mr.Shahrul ,
Allah selamatkan kamu..

Happy birthday to you
Happy birthday to you
Happy birthday to Mr.Shahrul
Happy birthday to youuuu 

Yang benar
Muhammad's Own 
 #Nakcantikaje