Darah Manis

My photo
Tapah, Perak, Malaysia
Food always come first #DaraManis
get this widget here

Tuesday, May 27, 2014

Rasalah ketupat ini EH..Rasalah rasa

Hello mello,amboih tajuk ngalahkan orang nak sambut raya je..ahhh abaikan je tajuk yang super over ituh..achik nak cerita menda lain..citer apa ya?hahaha tertiber blako!!aiyoo..apa nak buat,aku letih gila berkejar kejar ke sana kemari..hahah!!!masih lagi dalam mood Humko Humise Churalo..heee!

Ok jap nak aura citer tu da sampai..sreett dia patah balik..amagad  gilanya la aku malam ni..haiyo..ok la  citer jela apa apa achi tak..achila..bukannya korang baca pun..lalalalla

Citer pagi tadi,apa ek..haa monopod..kan sekarang ni Ekynion dah maju..ada monopod..ahahaha monopod tu ape..ohh pada aku monopod tu sejenis KUIH..lalalalal..hehehehe..Lan sngat comel..Bestie aku sorang ni.ikut mood jugak.2-3 hari ni mesra semacam je..aiolss pun ok jelah..hhahha #stufid statement..nway,doakan la persahabatan kami kekai naaa..

Lagi,haha..dok gigih buat Popia ketam cheese..weee haha.resepi ya..errr,aku punya resepi tak feel!!pergila google..takpun msuk je blog kak Yana Azfar..haa sebab beliau nilah aku gian bebebanu nak membuat popia ketam cheese..mekasih ye kak Yana :)..opss,haha lagi ada cekodok and apa ntah..haha..dah tu je nak citer

Ok byee

No comments:

Post a Comment