Darah Manis

My photo
Tapah, Perak, Malaysia
Food always come first #DaraManis
get this widget here

Thursday, May 1, 2014

Labour day at ScHooL. :3

Hello mello,weehuu harinikan patutnya cuti..tapi apakan daya,kena mengadap bengkel Bahasa Melayu siri pertama..waaaa terpaksa korban diri tak gi PWTC..ingat SPm ingat SPm..waaaaaa..kejamnya..tapi tak pe rileks sudah..next year mari berkampung ko kat Pwtc tu..weehuu

Ok,fokus pada harini bukan pesta buku..hehe tapi cerita Bengkel Bm tadi..ahahaa mehla aku stroy mory eh..Pepagi lagi dah bangun,gigihla bangun awal..mandi manda..weee sejuknya..gi sekolah..park moto and sarapan...ahaks harini Crush belanja sarapan..aku punyalah mentamak..order Nasi Lemak+keuw tiaw and roti canai sekaligus..wahh.mentang-mentang crush lanje-lanje..hikhik..habis duit beliau aku kerjakan..lalallallalal

Then masuk dewan,haha had ni lagi best..heee bukannya belajaq..dok main surat murat dengan Lan..haish la mambang..memacam cerita disuratkan.tak fokus beta jadinya..eheks salahkan Lan dengan Tuah..hahah aii is no komen..

Lepastu,aku bolehkan Whatsapp Dakencem guna tepon Lan..muahaha gila keji..dahla dakencem ada sekali dalam dewan..nak lagi keji beliau balas jugakk..akhirnya aku mana belajaq pun..online je..vingai kan perangai..haha..on wechat pulak lepastu..apdet moment..dan lagi-2 sumer guner Hp lan..aku mana ada duit nak beli hp baru..ahaks...

Ok itu citer harini

No comments:

Post a Comment