Monday, May 26, 2014

Eer cupcake story kut..

Hello mello...Motif buat tajuk cenggitu..err saja je!!sebenarnya tadek apa pun..just nak citer yang dua tiga hari ni achik gigih beno membuat cupcake..selain obses dengan lagu Humko Humise Churalo,inilah hobi terbaru achik..waah kemahin hobi la obses la..achik adalah poyo..nway..camne boleh terjebak dengan cupcake eh..meh nak citer...

Masa tu hari guru,and pergi Ipoh..biasalah tengah ronda-2 cari hadiah..nmpk MPH..demiu..hahaha,bukan boleh tengok-2 buku bukau ni..so Tersinggah..and Terbeli buku resepi Pemanggang Ajaib Chef Hanielieza tak silap..ok,achik sebenarnya beli buku cara-2 dapatkan blog yang bagus..see gigihkan..buku resepi tu mak achik punya..then balik-2 Terbelek resepi cupcake..oii mudah gila.lama dah berhajat nak try,tapi baru kelmarin dapat beli ingredient kata omputih..hahaha

First row,hangit tang atas...amboih demand kau cupcake..haha..secong row ok la tapi keras..then achik guna api bawah  kan..baru naik cantik..lagi rasa nak lempang-2 oven tu..rasa?entah tadi bawak cupcake tu..and Aion and M.ngah kata sedap je.Naufalisa je yang mengad kata hangit la hape la..dah sapa suh kau makan lambat-2..habis yang gebus gebas dah kena rembat..hahha..poyo

Lagi,ehh haha lagi sehari and cuti 2 week..waah!! #mesti bosan

Ok bye

No comments:

Post a Comment