Wednesday, May 7, 2014

Dongeng Lady M dan Lord M

Lady Maqeel Adrian Syed Muhammad Kuala Terengganu Darul Iman

Dear awak,
Thanks sebab sudi wish,eh yeke dah 2 tahun kita kenal,bukan baru semalam ke saya jumpa awak..Oh rasa mcm baru semalam je kita kenal..Tahu-tahu,kita dah nak ada baby pun..eagerly waiting for that moment..hehehe..Yup...memang rindu awak,rumah and your masakan.Oh,makanan atas pelantar ni tak sedap..haha..Rindu awak itu pasti..Mana ada saya hisap rokok..haa..ok saya cuba jaga diri,and jaga makan..part menggatal tu..awak sorang pun saya dah tak larat nak jaga..hehe joke sayang joke..ok lah,saya nak sambung kerja ni..take care dear sayang and future baby..daa
Your Charming :
Lord Maqeel Adrian
To :
Lady Maersha Lord Zairi


No comments:

Post a Comment