Darah Manis

My photo
Tapah, Perak, Malaysia
Food always come first #DaraManis
get this widget here

Wednesday, April 2, 2014

ShayaSukaMashak..Tapi..!!

Hello mello,salaam tengah malam @ mornite gitu kata..haha okey untuk kali ni aku nak bercerita berlagu dan bersenandung ya mengenai hobi aku iaitu Memashak..haha yes I lap cooking u know..some kinds of therapi for me la..ok jom buat listing apa mende yang pernah aku masak..hehe..tapikan selalunya bnyk mende yg aku masak adalah tidak menjadi..keshian aku..hahaha..tapi ini airtangan aku yg kiranya menjadi la jugak..hehe angkat kening

First,serunding bilis..percaya tak dulu aku rajin buat serunding bilis resepi kawan Mummy aku ni..and ramai kata sedap..muahaha to me serunding tu biasa biasa sajok..lahai..camnolah sedap ya..cuma Elle je yg kata masin sikit..hahahah

Lagi,popia ketam cheese,,haa yang ni ramai kengkawan gue suke banget..hahah siap request bagai..soryy ahh korang..aku tang nak melipat popia is very the malas u know..kalau in mood aku buatlah..hahaha

Lepastu,sekarang aku in mood buat cekodok pulak..awss haha ko bayangkan cili siam tu,tambah lada hitam tumbuk kasar..pergh berasap okey cekodok aku..habis deme bedal..

Pada akulahkan,apa yg aku masak tu tak la sedap mana pun..cumanya deme tu LAPAR..hehehe dan dan makanan tu FRee..sapa nak tolak..hahaha kan..akupun tak sure sedap ke tak sebab aku banyak kali fail masak-masak nie..lahai lahai


ok itu jernak citer..byee


No comments:

Post a Comment