Tuesday, April 22, 2014

Salam-Cerita-Selashe-Gue

First at all, i would like to say thank you for .... ! eheks apa kes ni..haha saja je..nwayh Guys thanks a lot cause you sudi visits my blog eh.. #intears hahaha..ok ini cerita selasa..jom jimba-jimba..ahaks

Hari aku bermula dengan merempit..haruslah,dah ko bangun awal sangatkan citer dia..wuhuuu..soo marilah kita rempit..ahaks matiler..kejiler..nway bukan itu ceghita dia :P

Citer dia,harini aku ada raptai  hari anugerah cemerlang gitu..ahaks cemerlang ke aku..matiler..hahah..so dalam 8.00 am dah gerak pi dewan..haha #fiy aku bakal buat persembahan tau *angkat kening* duet dengan Nek Tok Ani..ahaks kau mampu bila nak buat persembahan tapi tak tau kau slot yang mana..ahoi..mujur raptai..kalau hari betul..aku kejung kut atas pentas tu..kehkeh...itu cerita persembahan

Ini cerita nak terima anugerah,hahaha protokol okey..aaa matiler kan aku terima 3 anugerah..kali pertama aku terlajak dari line *tak tahu menahu pun sampai line tu ken berenti..nangis..hahaha*..kali kedua aku disuruh berlari sebab anugerah kedua nu rapat dengan anugerah satu *sila bayangkan uhuks hehe*..how much how much..hehek ..kali ketiga lagi huru hara...aku rasa mcm nak kasik wakil orang lain jek amekkan hadiah *mood sentap heheks*..dakencem siap tayang penumbuk tak berapa nk encem beliau tu..cikgu cekg yang lain ko toksah citer..menitik air mata aku *ohohoh itu ini statement tipu huu*

Lagi,dek kerana malas nak masuk kelas lepas raptai..aku ikut Jastinion jejalan gi jumpa cikgu..ahaks Terlepak dalam bilik guru tuha..apa kes..kes malas masuk kelas..haha kat port cikgu cekgi sembang-2 tu ada kerepek,so cik lin and and dakencem offer la Jastinion and aku makan..hohok Jastinion selamba je kata,Asha tadi dah makan nasi sepinggan dengan 2 keping daging burger...yang tu disokong oleh dakencem..katanya hantu aku dah merasuk kembali..pfft sabawi jelah dengan beliau tu ha..aduhaii

Lagi,nando la citer dia..eheks dah nak gi catwalk jap tata hahaks

No comments:

Post a Comment