Darah Manis

My photo
Tapah, Perak, Malaysia
Food always come first #DaraManis
get this widget here

Thursday, April 3, 2014

My Keshayanganss @ Familia Akauns 43 102

Hello mello,haha mood tengah Rajin Gila Gila nak hapdet,so mari layankan cerita cerite menceceh empunya blog ni,hahah ok kali ni aku nak bercerita mengenai my keshayanganss a.k.a familia Pa aku..huahuahua perlu ke jadi entri.opkoslah haruslah,mestilah..dan tegasnya..muahahah..ok dah dapt intro kan..marilah kita mengembara..yihaaaaaaaaaaa..ohya depa semua ni memang tester makanan aku..yang aku tak pahamnya..sekodok yang PEdas berasap tu pun deme makan..hehe akupun x sanggup makan okey..
apa nak resepi sekodok??err haha nanti la buat entri lain yaaw..heee!!ok jomm

keshayanganss pertama :
M.ngah Limah Pendek,
Mengikut carta salasilah,dia ni adalah anggota keluarga yang paling tua sekali..orangnya cerewet!!mengada and ikut mood..hehe kekadang boleh jadi puaka,kekadang boleh jadi seputih salji..hahaha...lalalalallalala

keshayanganss kedua :
Janstinion

Mengikut salasilah,dia ni adalah anak menantu aku..muahahaha kan cemana boleh jadi anak menantu..haha itu kena pikir sendiri la ya..rajin rajin aku citer hehe xD

My keshanyangan ketiga :
Aion Memok
 Mengikut salasilah keluarga,dia ni aku pungut je dekat pasaq malam..haha cucu sedara pungut M.ngah..suka meragai,kekadang gedik.hahah comeikan dia..lupa aku pungut dia masa tengah makan ayam golek..haha..siot je..

My keshayanganss terakhir :
Naufalisa
Budak gemuk ni anak tiri angkat aku,boleh gitu..haruslah..mengada-ngada boleh tahan jugak..poyo selalu dan always blur-blur..kata dia Mak dia ajar makann pedas..gilo..hahah sekodok aku tu banyak cili siam tahu..hahaha!!!okeng..stopp

Okeng cerita ni aku tutup dengan...

Weolsss,ahh rindu korang!!haha

No comments:

Post a Comment