Darah Manis

My photo
Tapah, Perak, Malaysia
Food always come first #DaraManis
get this widget here

Wednesday, April 30, 2014

Majlis Persaraan Puan Lim dan Puan Baiti

Hello mello,kembali bersiaran dengan keadaan masih dibawah radar dan terkawal..weehuuu heheh..ok harini nak cerita pasal apa ya..haaa,pasal Majlis persaraan..haha jarang-jarang kut Smk Air Kuning buat majlis persaraan cenggini..eceh..haha..wehuuu

Story sikit about Teacher Lim..baik giler beliau ni..hahaha,trademark beliau ialah mengajar Bi guna mic wayarless tu haa..haha sempat la merasa belajar dengan beliau..tu yang sayu sikit tu..tak sangka kan,sekejapan je dah 4tahun lebih aku kt Smk Air Kuning..waaaaaaa...dan tak lama lagi say bye to school..oh very the very sayu..ok itu cerita luahan perasaan..meh masuk point majlis..hehehe

Harini rehat jam 9.30  pagi ye semua..ahaha dalam pukul 10 berkumpul kat dataran and berarak pegi dewan..wuhuuu ada persembahan and ucapan..sayu je..aku memang la ngantuk..ditambah dengan kesayuan tak hengat..aku adalah menangis..waaa..benci tau...

Lagi,haha aku paksa rela wakil kelas beri hadiah..wee secara kelas we alls bagi set cawan kut..and in personal aku bagi bunga ros tiruan and frame gambar..hehehehe sweetkan..ahuwaaa rindu teacher Lim banyak-banyak.. #mood sedih hmm

Dahla,penat sedih terharu..miahaha daaaaaaaaa..sesok aku ngomong lain yo

No comments:

Post a Comment