Darah Manis

My photo
Tapah, Perak, Malaysia
Food always come first #DaraManis
get this widget here

Thursday, April 24, 2014

Ceritera Hikayat Hari Anugerah Cemerlang SMKAK kali ke-17 tahun 2014

Hukhuk amboih tajuk kemahin panjang ko,hehe haruslah dah kata H.A.C mestilah vogue the vass..ahaks..ok ok sebelum aku melalut citer bebenda lain,meh la kita bersama sama baca hikayat aku ni ha..ahaks #matiler..ok jom jom..hikhik

Pepagi lagi dah hujan rahmat gitu,ahaks tak boleh la aku merempit gi sekolah..kenalah tumpang apak..sob-sob baru nak merempit..tapi tak pe.itu bukan masalah..janji sampai..Sesampainya aku disekolah,rupanya hari ni tadek raptai..hoih haruslah kena masuk kelas..tapi..no no no..aku masuk kelas Siviks je.. *nmpk x siviksnya aku hikhik* lepastu merayap gi dewan tengok persiapan..bukannya nak tolong..tolong tengok bolehla..heheh

Lepastu duduk dewan,bla sana bla  sini..rupanya dah pukul 11.50,ok memandangkan aku tadek moto..so kena stay sekolah..haha masa ni aku on the way pegi blok sekolah..

Mis K.s : Awak boleh tolong saya tak?
Aku : boleh-2
Mis K.s :tolong pegangngkan bag laptop ni..
AKu:ok
Mis K.s : awak gementar je?
Aku :yela,saya mana biasa naik pentas camni,orang tak cemerlang *statement sayu tahap bunuh dirik hehe*
Mis K.s: eh awak form 4 ye?
Aku:eh tak la saya form 5,tapi ramai yang kata saya form 4..memang saya awet muda #matiler haha
Mis K.s :Oh ya dua kali tengok mcm form 3 and 2 pun ada..
AKu..*haruslah akukan pengamal jamu jaman #matiler#

Then,lepak sensorang sampai tertidur dalam kelas,hukhuk sedar-sedar dah 1.30,rushing gi surau and semayang..shoot gi dewan..tukar baju..and buat persembahan..terima hadiah bergambar and balik..hohoho gambar-2 ada  kt Facebook,,malas nak hplod sini..semak autobackup phone aku nanti..bhahah..

Maka selesai la hikayat ceritera laksana bulan mintan langit matahari bumi laut kali sungai aku.hikhik daaa

No comments:

Post a Comment