Saturday, April 19, 2014

Cerita Sabtu Gue

Hoyeeh,mood menulis is back walaupun kerja sekolah melambak lambak..haiyoo. Ok ini citer sabtu semalam,haha rasa mcm vingai saja bila kenang-kenang balik..xD ok dah come on bebeh..hahaha

Pepagi semalam ada bengkel ict dekat Smkak yang tercinta itu,harusla pegi kan..budak baik walaupun kerja sekolah x buat huuuu so marilah kita gi bengkel itu..nway itu bukan citer dia tau..ini haa citer dia..

lepas break untuk makan pagi,dah start selfie bagai nak gila..haha Eja la..dok tayang tab...yang lain pun tanak kalah..haruslah pict sana picta sini..mihmih..then kononnya nak gi Kampar lepas break untuk  lunch ..sekalinya tak sempat la pulak..meragai je gi Mambang Diawan tu semata-mata nak cari minyak moto..hayooo..

lepastu sambung selfie,haruslah kan..hahah then planned nak gi Lata,sekalinya hujan lebat.ohh very the siot u know..hahaha tpi tak per,x dapat gi lata balik je bengkel,aku shoot pergi Tesco..lanje-lanjediri seniri sushi kings..heavens gila..hahah mujurlah Kampar tak hujan..haha

lagi,dah hilang mood..ok bye

No comments:

Post a Comment