Darah Manis

My photo
Tapah, Perak, Malaysia
Food always come first #DaraManis
get this widget here

Wednesday, April 23, 2014

AKU Memang Lembut+Sotong and bla-2 =_='..bErubah Jangan Harap :P

#Matiler #kenot #kontrol #emosion for this time.. haha,tapi serius AKU LETIH der..kenangkan balik memang ramai lagi yang susah daripada aku..tapi akupun manusia..dok pikiaq pasai orang..aku kemana satgi..opss dahla..jemput la baca LUAHAN FEFELING aku..hikhik..tak setuju..nak ceramah..sila..ahaks #matiler

Lembut,ye..aku memang fizikalnya lembut..sebabnya aku malas dan lembik hee...ramai ejek aku mcm-mcm..hahah..dulu kenot kontrol emotion..now katakanlah ya..sepuas hati korang,dan ADA aku KISAH..hahaha bodohnya kan..tapi lagi..kekadang makan dalam ooo!!bebudak junior mengata itu ini...

Cikgu tu kata berubahlah,cikgu ni kutuk kutuk manja..family dekat jauh mengata kekurangan aku..hahah bestnya kan hidup camni..walaupun bergurau and dengan ada yang tayang muka penuh kerisauan dan prihatin akan masa depan aku yang lembut ni haa..

Aku still sentap..tapi takkanlah nak tunjuk..kita kena jaga dan hormat perasaan orangkan....walaupun orang tak hormat kita..hmmm..so kesimpulannya pendam sajok dalam hati buat pekasham yang masham..eh mashin la...heheh

Tapikan hmm selama mana aku boleh pendam ek..haha konflik ok dengan diri seniri..nak mengadu tak de bahu nak disandarkan and aku takut menyusahkan orang lain..sob-sob..aku dah letih nak memendam..dah tak larat nak jadi kuat,tapi nak matipun lagilah susah..haigo...pening-pening..mulut orang makin lama makin berbisa,manusia yang tadek kaitan dengan aku pun tertiba mencelah masuk dalam kehidupan aku..nasihat aku..tapi bahasa dia lebih kurang ginila

ZFA : Amir kau tak teringin nak kawin ke and kau tak teringin nak berubah ke,cuba buang lembut ko tu..SENANG je
NMF : cuba jangan lembut sangat bla-2

Aku dah mcm,haha kawin jodoh ajal maut semua tu kuasa Allah der..ni kes prihatin terlebih la ni...hikhik plus senang sangat and cuba la sangat ..ko kenal aku pun so so je.. #matiler..nak je aku tanya balik "ko sape" thanks la atas "nasihat"..tapi tone nasihat tu God..aku sakit hati tau..pendam lagi..ahhh tu belum masuk cikgu cekgi lagi..asked me to change..tapi masalahnya aku tak tau dari mana aku patut berubah..erghhhhh ingat senang nak berubah..eeeeee!!kalaula berubah tu sesenang aku bancuh cekodok dah lama aku BUAT..masalahnya nando je..herkss

Lagi,aku memang Kurang ADA kawan lelaki..itu FAKTA yang penting..haha ye ke ni..Ye kan aje..semua kawan aku perempuan...sebabnya aku tak de social life mcm budak lelaki lain..ada  couple,rempit,bola,rokok and whatsoever aku memang kureng minat,Fakta lagi,aku tak suka mengemas,membasuh dan lain-2 kecuali memasak..harap maklum..aku memang MALAS..haha puas..

Lagipun akukan lembut,so bila rapat dengan budak lelaki lain,belum sempat nak berubah..kena cop gay..ahahaha baguslah..suka sangat..konklusinya tayah susah payah ubah diri sendiri..korang cakap senang..yg mengadapnya aku..oh camtu camni..kena itu kena ini..aku ingat sampai mati kata kata  ni

:mcmmanalah bebudak lelaki lain nak rapat dengan ko,bila ko perangai mcm ni..

And aku mcm,fine..so kita jadilah diri sendiri..jangan cari susah...!!aku nak berubah camner agak-2 bila semua kawan  aku  perempuan..hahah..sedihkan..sedihla..hmmm..so takat ni kan..penat dengar ceramah,part nak laksana tu yang payang..cakap habiskan air liur SENANG..nqk buat habiskn kudrat dan mental LAGILAH SENANG..pftt..huuu

Dahla.aku dah penat..kang citer lelebih nanti korang fikir aku ni meluah rasa dekat korang pulak..and aku tak suka begitu..till meet again

No comments:

Post a Comment