Sunday, March 23, 2014

Selfie ke Selfish t_t

#Amaranentrinipenuhdgngmbrxsenonohgueharapmaklong :P

Amboih tajuk kemahin ye..eh eh aku bukan selfish tau..tapi selfie aje..ditegaskan buat masa ni aku masi belum bercita-cita nak jadi nelayan,penjual ikan atau yg sewaktu dengan sellFish..muahaha ada kekejian disitu sini dan sana oh tak lupa juga sinun dan sunun..ok ok terpanjang sudah mukadimah..sebenarnya just nak letak picta aku selfie sendir je pun..hehe itupun kena mukadimah panjang lebo ke..eh eh haruslah aku kan rajin ikut mood _ angin ribut taufan la kan t_t so sukahati lah :P ok marilah kembali ke pangkal jalan..hehehe moh kita nyerongin lihat gambar empunya yg mostly 360 punya nieh..haha



With muka cedoi tahap 360 kali 8 inesent and suci dia tu..muahahaa 
 Dinner in Rest House Tapah
Some Gold Magnum Moment's katanya 

aksi budak tak pernah jupo aiskerim hahah 



sesi selfie melfie yg ohemgee teringataku pada kak Yam itu haha 

ngedate with Mak sedara pendek aku tu 


 Adik amek ubat ke?hahah puncanya sebab aku pakai sejibik mcm orang sakit t_t cemano..camnilah..hahaa




rasa mcm sumer pandang sebab yelah tepi mainroad taxi stand Kuantan kot..ahahah 

depang panggung waye....jadi dri pd dop ado haha




Taraaaaaaaaaaaaa :P

No comments:

Post a Comment