Darah Manis

My photo
Tapah, Perak, Malaysia
Food always come first #DaraManis
get this widget here

Wednesday, March 5, 2014

Salam Selasa + Khamis

Hello mello,harini hari first ujian seragam 1 =_=' ,erggh feel like very annoying gilo bila menulis tanpa dakwat pen yang cukup..muahaha aku tengah draft entry lorh :P oh ok ok jangan panjang sangat mukadimah ini ya...sudah cukup sudah hehehe

Rasa sangat tension dan lapor,tahu semalam pukul berapa aku tidur,almost 1 am (after makan bak kata pak Pie)..tidur lambat..buat apa ek? aku mengonjeng dan dan buat anak muahaha.Buat apa lagi,dakencem buat bahas la..katanya sampai 11.30 pm...skalinya terlajak sampa 12.30 am..ohemgee tapi still cosidered ok la..tahun lepas sampai 5 am okeyh..fish hahaha xD

Yang kelakaunya,dakencem siap bawak bekal dunia nko..ado milo,nescape and coffe you..wahahah semangat gila..terkujat jugak aii oke tengok kemain semangat bawakk bekal hahaha :P

Itu cerita hari Selasa :P

Ini cerita hari Rabu :P

Day 2,wah cinabeng!!chop apeshe mneyumpah nieh..haaaa!!hehe tak delah kata nak menyumpa kan,just rasa terkujat terkezut tersuprise when Aku ditarget Straight A for SPM 2014..muahahaha dashat gila la..aku merasakan bahawa target itu tidak kekal lama pun..kerana aku adalah aku..eh eh sebabnya sangatlah mustahil aku nak dapat A for math and addmath ;( nangis..

Nak lagi best time mendraft entri ni,aku tengah jawab periksa,see camni ke gaya orang Straight A..buat kerja lain masa ujian,....ngeee

Ok setakat ini jerh entri aku,sebabnya aku pun tak faham dengan tulisan aku dalam draft aku..so ditambah dengan short term memory lost yang mcm chipsmore ni..arhhhh fhitammmmmmmmmmmmmm =_=

Itu jernak citer ok bye :=_=:'


No comments:

Post a Comment