Thursday, March 13, 2014

Kembali Semula t_t

Hello mello,ergh mcm la kau pergi jauh sngt kan..setakat tak tulis entri blog 3 hari pun nak kecoh..and mcm lah kau ada ramai readers yang suka baca apa yang ko tulis..hahah sukahatilahkan,blog aku readers aku.. :P apapaun aku sayang korang eh (perasaan diri tu Hot's and bajet diri tu POP's sangat) muahahaha

Banyak story sebenarnya aku nak cerita!!tapi draft tertinggal pula diatas almari didalam kelas,so aku adalah malas kuasa lapan untuk hambek menghambek ni..dahla tingkat 3 kelas aku..kuasa kuasa!!!hehehe

So entri ni sebenarnya tak de motip pun saja je nak ubat kerinduan korang yg suka baca celoteh aku..ok perasaan!!muahahaa nak isi masa lapang la sangat nieh..hahaha ok ok!!!dah dah aku  tak larat nak menaip..dah la aku puasa sunat,menaip lagi duduk pula disebelah ekon..perghh habis kecut jari jemari dan isi perut hamba..pedih je rasanya dalam suasana dingin begini..tapi sayang pula nak buka puasa..Kesimpulannya,marilah kita bersabar!!banyakkkan istigfhar :D

Itu jernak citer ok bye


No comments:

Post a Comment