Saturday, March 29, 2014

Dakencem and M.ngah Limah Pendek Wif P.ngah Nije

Hello mello,mood kelaut hahaha..tapikan dalam kelaut sungai dan paya oh tak lupa juga pada parit  still juga melayan Humko Humise Chura Lo..Ohemgee haha..eh ikutsuhatilahkan orang tengah nak ambil feeling macamtulah..hahah..ok cukup setakat itu sajok..sebenarnya aku nak merapu pashe apa ek..hmm entahlah marilah kita melayan cerita cerita aku ni..

Cerita next, o_o
Story pashe Dakencem,muahaha keji disini..asyik selit dakencem je kt sini...wowowo ala bukan selalu..eh tapi macam selalu je..hehe ok please la jangan menyampah..saja je kot-kot lagi 10 tahun aku boleh kenang-kenang balik mende mende nieh..hahah ALASAN sangat.. boleh klik sini about-them-now-tt.html

Ok,malam sebelum pi bahas tu,aku,dakencem and pooh(korang nak tahu kenal depa,klik je label BAHAS belah kiri tu haa,aku malas nak backlink)still berusaha sikit(yang banyak usaha ialah Dakencem ok,aii is Tetuan je disini..hehehe)tetiba dakencem baik ati nak belanja makan..kehkekeh..aku bab makan nieh on je..lagi lagi tengah malam..aduhai..ok then beliau pun kuar kekdahnya...Pooh masatu tidur hahah..bapak comel oke..aku cakap tidurlah..tak tahu pulak dia suruh kejut kalau dakencem sampai..heheh..okeng dalam 12.30 camtulah dakencem balik ke skool bawak burger dengan melo es..hahha lepastu beliau gi bilik guru untuk printing q-card..aku!!mestilah makan dan makan..memang itu je kerja aku..nak kejut Pooh tak sampai hati..so biarlah dia tidur..

Lepastu kan,aku dapat idea jahat..masa tu Dakencem baru kuar dari bilik guru..hahah akupun duduk bersandar tepi tembok antara simpang bilik guru dan laluan ke pejabat..3 2 1,Cak akupun terkujutkan beliau..kau tau apa Dakencem kata "oh mak kau booo..babun.."chesee haha babun jugak jadi mangsa keadaan di tengah tengah keheningan malam di SmkAk tu..hahah

Lagi...kitorang berdua buatla q-card..cari card manila nan hado..aku dhla dengan kaki ayamnya..haha yelah dekat 1.00 am kut..dah hilang der rupa diva aku..lastly rembat kad manila Cikgu Suraini..haha ampun cikgu Ampun,,heeeeeeeeeee..lepastu  three..buatla q-card..fuyoo dakencem sentap kejap bila aku tanak story pasal sisi gelap hidup aku..hampeh...cair punya pasal habis semua keluar..hahaha jahatnya aku kan..t_t.then aroud 2.30 am or maybe 3.30 am dakencem anto balik asrama..hahaha well said aku akan rindu semua ni..hmmm lepastu yang tak boleh lupa dakencem bawak kete persona..kahkahkah akukan diva.so verangan jap berdriver..mampus..hehe akukan Mam..haruslah mendiva..ok cukup sekian cerita nieh

Hmm cerita apa lagi ek?ok hapdet pashe M.ngah Limah Pendek ..hahahaha okeng hari Rabu kelmarin punya kelmarin kitorang ada tusen PrinsiP AkauN dekat SmkAk yang tercinta..ahhh rindu sekolah sangat(sendu haha)..lepastu punye kitorang tusen la sampai pukul 11...and balik tu M.ngah Limah ajak aku gi teman dia ngedate dengan P.ngah Nije..ok ok aku pung setuju jelahkan walaupun dalam purse ada 4 hengget je..hahaha keje gila kan gi kampar bawak 4 hengget..ohemgee..hahaha ok abaikan part tu..tunggulah bas..lama gila adanyapun bas tu..so aku dengan M.ngah Limah ni memang pantang sikit kalau  berlama-lamaan @menunggu tambah pulak ada kamera disitu..nak tau apa jadi..hahah kitorang selfiee kot di pondok bas tu..ohemgee kenangan kenangan.. :P



2 keping je..citer mcm banyak..heheh memang banyak cumanya akukan pakai 2700 Nokia clasic tu..so aku adalah tak kuasa nak mentransfer gegambo selfie ni sumer..aii is malas u..hahaha..Sampai Kampar tunggu P.ngah Nije..hahah siap dia boleh tanya Salasilah keluarga Pa tau..tak daya aku dengan M.ngah Limah nak jawab..haha Siapa M.Long P.long and watsoever...hehehe aduhai P.ngah p.ngah..nway sweet gila korang..kekal la hendaknya sampai mati yaw..amin..huhu

ok lagi,kekdahnya aku dah lupa..so next time dah matang sikit aku tulis eh..muahhh
#alasan juga..aigo haha


No comments:

Post a Comment