Darah Manis

My photo
Tapah, Perak, Malaysia
Food always come first #DaraManis
get this widget here

Sunday, March 30, 2014

Ain Maisarah and Me..


Akukan penggila novel..haha entah mcm mana satu hari tu aku termendarat dekat Alamanda Putrajaya..hmm rasanya ada event apa ntah..and malam tu tidur umah aunty aku..So kebetulan pulak masa tu ada karnival buku..And aku dah mcm wowowo seronotnya..(hilangkan K dia hilangkang hehe)..lepastu apa lagi mari kita cari buku..hide and seek nmpk satu buku nieh bertajuk "Aku mahu ke New York" nukilan Ain Maisarah..ohemgee mcm best je mcm sonot je novel nie..ok rembat satu..lepastu rasanya aku beli pulak novel "Aku mahu popular."Tapi sayang novel tu hilang t_t..ok tak lama lepastu Kak Ain keluarkan Siri Impiana..so daripada situ aku start follow Kak Ain..hehe masa first time jumpa Kak Ain,kau boleh tengok betapa selekehnya dan selebetnya aku..huahuahua pakai trek sajok gi Pwtc..haruslah..akukan buta fesyen dulu..hahaha vingai..

 Tahun 2011 (first meet with Kak Ain)
Tahun 2012 (second meet)
Tahun 2013 (third meet)
Selain jumpa kat Pesta buku,aku pernah sekali je hadir Perjumpaan Tahunan Ain Maisarah kali kedua bagi tahun 2012 best kot..Oh ya untuk pengetahuan korang..Ain Maisarah ni jugak banyak berkolaberasi dengan penulis.penulis lain..haha dari sinilah aku kenal Kak Izanor,Abang Alam,AbangKak AjaFazla,Abang Aman,Abang Azanil,Kak Jumie,Abang Naim and Kak Eima yang aku nak sngt jumpa beliau..haha

 Abang Aja
 Kak Jumie
 Kak Izanor
Abang Alam

 Abang Azanil
 Abang Aman
Abang Naim Jalil

Ok aku tutup cerita nie dengan 




No comments:

Post a Comment