Saturday, March 22, 2014

About Them Now t_t

Hoih entah mengapa rasa blanko sahaja,endak tauk mauk tulis apa lagik disinik!makanya aku isi dengan perkembangan kawan-kawan aku yang disayangi @ sambung entri (klik sini)  Mengingati Awok Ore
Okey dalam entri ni tadek gambar ya..cause aku dah backlink..so korang yang tercinta ni klik la frasa yang aku highlight tu untuk entri awal :P

1.Lan
Now relay kitorang masih mcm bese..cumanya aku menyampah bila dia baik dengan tuah..kekeke nmpk tak kejujuran aku disini..tapi tu aku tak kisah sangat sebab aku paham si Lan ni cemano..so biarla tuah yang handle dia..aku malas...muahaha keji bukan..tapi serius relay kitorang bese-bese je  taklah rapat cam dulu..tapi aku still sayang ko Lan.
*angkat kening* muahaha

2.Ani
Sama macam Lan,relay aku dengan minah ni pun still biasa-biasa dan tak serapat dulu..haha tapi aku tahu dia cemano..so aku tak delah terasa sangat dengan dia ni..kalau bertegur pun just tegur-tegur biasa je..tak segedik dan segila zaman dolu-dolu..tapi apapun aku tau perempuan ni baik..and aku tetap sayang ko ANI..
*angkat kening*muahaha

3.Kuno
Haa yang ni lain sikit,haha setakat ni kitorang rapat gila(tak la sampai bersentuhan ya..haram tau)..tapi aku tak letak banyak harapan pun...sebab yelah semua mende kan sementara je..tak kekal..dengan pompuan ni aku belajar banyak bende okeyh..ikut dia olahraga,riadah main softball sampai semua bebudak aspura kata..ko scandal ek dengn minah ni*aku mcm eeuw* sebab mana ada dia kecuali aspuri dan ladies  mesti ada aku hehehe.gaduh baik gaduh baik..meroyan sama-sama..mengutuk sama-sama and paling penting aku percaya kat dia sikit hehehe..dengan dia ni bolehla gurau-gurau hal mengarut sebab kalau rajin dia melayan..kalau tak better jgn kacau dia..heeeee..apapun aku tetap sayang kau Kuno
*angkat kening*muahaha

4.Izma
Haa yang ni lagila mendu..kejap ado kejap tak ado..udah kayak chipsmore rupanya..hehe mokcik sorang ni susah benar nak ajak datim..asyik busy manjang..t_t last aku dating dengan dia masa param tahun lepas..hahah..dia ni lagi sorang manusia yang aku percaya sikit,boleh bawak gurau-gurau kasar walaupun kekadang minah ni sensitip kuasa lapan..hahahah..aku rindu pompuan gila kerek sorang ni..apapun aku sayang kau Lala
*angkat kening*muahaha

5.Nur Izzati
Hamari Badi Didi,haha yang ni lagilah susah nak kontak..dedulu rajin gila aku takpun dia sms ke call ke..nowdays memasing makin busy...hmmm tapi aku still sayang dia sebagai kakak..rindu suara dia..rajuk dia..rungut dia..alya dia mok ayoh kek kapung,,buah pauh riuh rendah umah tepi jalan dia tu..huhu kakak-kakak teman sebilik dia yang suka menyanyi,berfb dan mcm-mcm hal pasal minah ni aku rindu..ada jugak cuba kontak minah ni..tapi engagged manjang..so tapelah aku fhm dia sibuk aku sibuk..hahah apapun aku still sayang ko Didi..
*angkat kening*muahaha

6.Mr.Shahrul
Beliau memang pendengar yang baik,muahaha aku rasa banyak mende yang orang lain tak tahu pasal aku ala aku bukannya baik pun,setiap manusia pasti ada sisi gelap masing-2 kan..hehe tapi beliau dapat korek..kuang asam betul..asal dengan beliau je aku lembut hati..habis semua cerita aku kuarkan..heeeeeeeeeeeee hampeh betul..ok apa lagi ek..ok beliau dah semakin maju dengan Apple beliau tu..mulutpun makin laser and tetiba aku dapat kesan beliau melatah banyak kali and now sedikit berjangkit dengan aku..aduhai  and bahas tahun ni kalah..gosh lagila aku rasa bapak giler bersalah..tapi beliau rileks je..ohemgee..hahahah..ok apapun thanks eh sebab sudi jadi pendengar dan menjadi watak dalam blog saya ni..saya sayang cikgu..
*angkat kening*muahaha

7.Cik Norazlin
No komen,muahaha still hutang dengan beliau ni pertandingan pantun daerah 2014..so kena usaha la..bahas tak dapat pergi negeri harap pantun dapat la negeri..hmm..anyway thanks cikgu atas segala mala jasa cikgu selama ni..sorrylah kalau saya banyak kutuk belakang heheh..
*angkat kening*muahaha

8.Yasrul
Hoih mamat Qc kilang ni lagi best..ituhari datang tolong kitorang masa bahas,aku tengok makin lain and maju gila hehe..yelahkah orang dah habis sekolah katanya..tapi still brilliant gila kau..salute aku kat bro qc ni..cayalah dalam meragai dia pun dia still dapat  5 A ok  untuk SPM 2013..ohemgee tahniah bro..aku tau kau memang pandai cumanya kurang-kurangkanlah sikit buat mende-mende mengarut nieh..hehehe..anyway aku sayang kau and harap ko always do the best eh bro..
*angkat kening*muahaha

9.Afham
Budak ni makin otai sekarang..hahah lama tak kontak and tak tau apa cerita pashe dia ni..hmm tapi still harap dia masih di jalan yang lurus la kan..hahah sebab aku tau kau baik dik..heeeeeee so kalau kau baca entri ni aku nak kau tahu yang still doakan kau semoga kau berjaya mcm bro qc kt atas ni haa and janganlah jadi manusia yang ntah pape..hahaha..apapun aku sayang kau Afham.tak care eh budak :P
*angkat kening*muahaha



No comments:

Post a Comment