Darah Manis

My photo
Tapah, Perak, Malaysia
Food always come first #DaraManis
get this widget here

Thursday, February 27, 2014

Salam Khamis

Hello mello,selamat hari Khamis malam jumaat ehem ehem hehe semua..aku nak upload entri pashe hari ni eh :P

Pepagi buta tadi,adik aku bagitau Sabtu ni kenduri Camelia..aku mcm blur kejap..Who is Camelia??sedara belah mana pulak nie..bodo bodo pegi tanya adik aku..sekalinya sepupu aku had baru lahir tu..muahaha baru 2 minggu tak balik umah...memacam aku lupa..see adudud hahaha

Lepastu,tadi aku puasa sunat Khamis :D Allhamdullilah doakan aku semoga kuat untuk meneruskan amalan puasa sunat nieh ek :D..lepastu kau tahu Dakencem boleh citer pashe zaman sekolah beliau dulu dulu..motip mention dakencem..eh eh sukahtilahkan muehehehe

Ok beliau ada cerita pashe suara mengilai masa duduk beramai ramai di court,hantu galah,beliau yang dibuli oleh senior dengan air buah gatal..and so on..aku mcm wah terharunya sebab suka tengok dakencem kena buli..muahaha evil evil :P

Lepastu aku belajar sesuatu,tak semua orang boleh terima kita seadanya..hmmm tapelah aku just anggap korangg perfect ;) maaflah sebab aku ni tak sesempurna korang..hmmm penat tau..bukannya aku hegeh-hegeh nak dekat dengan korang..terima kasih jelah ek...sikitpun aku tak kisah dengan kauorang punya pandangan..hahaha masa susah baru mintak tolong eh...ok cantik itu..lalalalala

Itu jernak citer ok bye

No comments:

Post a Comment