Monday, December 16, 2013

Sentap Gila

Hello mello, tatkala entri ini ditulis aku @ pemilik blog ni sedang menangis tak berlirik  berlagu sebab aku adalah bosang.. haha sebab yang sungguh tak munajohor munaperak dll munasabah.. enggak tahu mau ngapain lagi..

dan dan dan dan dan dan ... don muahaha kelakar tak !! sila gelak kalau tak aku bunuh :P tak pun..erh hahaha dah kekeringan idea, nak upload pasal percutian ambo..hahah aku adalah malas...tapi tunggun lain entri :P

pasrah sebab susah jadi budak hot gila glam nak mampus nieh  cool..budak panas tanak layang ssebab tkut nanti terpadam diorang punya hot api neraka a.k.a lahar merapi tu !!fine aku tak sangap la dengan ko punya attention dude..eh yekerr...wondering wonder..haha gilo melo gilo =-='....pfft

Penyudahnya jom kita tidur..eh haha maksudnya..ahhh :3

itu jernak citer ok bye

No comments:

Post a Comment