Friday, December 27, 2013

Salam Jumaat :D

Hello mello,hehe entry ni bena-benanya adalah kesinambunagn entri Outing dan Familia..kan dah janji nak sambung..tapi akukan bapak besar malas dan adalah terkurang rajin.. kesakitan ke-jarian hehe..alasan..

Outing : Isnin Pagi

Lepas tu,pepagi Isnin tu aku sms M.ngah Ku,dlm 8.20 pagi camtu,kau tahu apa dibalasnya.."8.40 boleh,aku baru bangun!!"gila jujur budak tu..hahah..ok ikut suka hati kaulah M.ngah..akupun jalan slow-slow gi pondok bas..siot..haha bas 9.15 bhai..gila melangak aku dekat pondok bas..pfft..lepastu sampai Kampar 9.50 camtulah..gila sakai Meeting kul 10..bas macam tak dek je..aku dngn M.ngah cadang nak naik teksi..sekalinya Hambek kau 15 hengget untuk ke Air Kuning..pergh lari bajet lari!!!hahaha

Tapi,mujurlah bas Hup Soon tiba x lama kemdian..selamat 15 hengget..Urut dada ..hahahah..sarapan kejap..and terus rushing amek bas..dkt Mambang pulak,jumpa Sara Queen..haha bena-benanya aku ada janji dengan Sara nak naik satu bas dari Kampar..hehe dia call aku x dpt..aku dan dan tu kredit 0.00 sen..hampeh..Mujur satu bas..sok jadilah kitorang ni bertiga..

Sampai sekolah,Aion Memok dah tunggu dekat Kantin...ingatkan penting bebenau..rupanya kena helping cikgu pasal laman Frog Asia sekolah..muahaha..pandai!!bla situ bla sini..dlm pukul 2/3 ntah..balik le kita berempat..Sara turun kat Mambang..Aku,Aion and M.ngah pegi makan Kfc..

Familia:Isnin Petang

Tengah-tengah makan,apak call katanya nak balik Pahang..gila rushing aku balik umah..tetengok sempat aku mentido dua jam..haha kan!!lepastu gerak malam tu..sampai Pahang dalam pukul 1 lebih la..

Familia:Selasa Petang
Pagi aku mentido,petang baru pegi pasar malang..eh bukan malang pasar tu..night market la..hahah sengal sengal ubi je..huuu

Rabu:Petang
Sama jugak pagi aku mentido kan diri,membawak ke petang..lepastu bangun-bangun je paksa Apak pergi Ana Ikar Bakar Petai Tanjung Lumpur Kuantan..haha apak kata Rm 107++ kut..entohler aku tahu makan je..huu

Khamis:Pagi
Dalam 10 lebih tu teman Aki and Tok aku pergi sepital HTAA amek ubat..muahaha gila kau 10.30 sampai 1.30..sakai aku kat situ..heee..lepastu sementara Tok and Aki still tunggu,aku lari pegi makan nasi ayam..pandaikan..hahaha..setel urusan sepital,apak ajak makan dekat Alif Curry House..restoran Mamak..masuk-masuk je restoran aku order beriani kambing..gila punya sental beriani kambing..balik umah..pitam..haha lepastu three ahh :3

Nampak tak,betapa aku terajinnya dengan menulis 3 days in 1 entry..hehe..itupun di hari Jumaat yang bakal masuk hari Sabtu ni haa..rajin rajin..hehe

Itu jernak citer ok bye

No comments:

Post a Comment