Darah Manis

My photo
Tapah, Perak, Malaysia
Food always come first #DaraManis
get this widget here

Tuesday, December 17, 2013

Rekod Simpanan Aymir

Hello mello..muahaha sekian lama tidak balik...eh apa kes..pfft abaikan je..ok moke sekarang ni aku nak bercerita tentang benda yang aku kumpul/simpan..eheheh sukahatilahkan nak tempek apa pun kat sini..gils gils bosannya benanyer -_-

Okey setakat ni aku ada 5 kotak pensel..3 besar 2 kecik..fungsi dia..muahahha bukan letak alat tulis..aku adalah meletak sampah di dalamnya..haha

Lepastu,aku ada 3 bear 1 arnab 2 kura kura 1 itik dan a few softoys lain :3...!!kan dah kata..aku suka bear..

Lagi,ahh aku simpan tasbih...adalah 5/6 camtulah..pestu aku simpan banyak kertas..motip simpan kertas..muahahaha akukan budak kenangan..kertas conteng sikit pun payah benau nak dibuang..siot hahah..

Pehtu,pembungkus gula-2..ada dari Shira,Abam KinJonAng,Kitkat Dari Lan,Ani,Ku Nor..and Choki-choki dari Abam Naufal..muaahaha aku simpan okeyh choki-choki tu..giler sayang nak makan..hahah sengal..even bungkusan kerepek Chips yang Amam and Naziera bagi pun aku simpan...giler punya sakai haha nostalgia..

Dan,ada 3 helai surat saman NESA..muahaha ni memang gila punya saman..ohya ada jugak gambar Lan dengan Sara :3..pehtu..!

Pehtu three...hahah aku pun tak teringat menatang apa lagi yang aku simpan..serabut-serabut :P
hahah

itu jernak citer ok bye


No comments:

Post a Comment