Tuesday, December 17, 2013

Rekod Simpanan Aymir

Hello mello..muahaha sekian lama tidak balik...eh apa kes..pfft abaikan je..ok moke sekarang ni aku nak bercerita tentang benda yang aku kumpul/simpan..eheheh sukahatilahkan nak tempek apa pun kat sini..gils gils bosannya benanyer -_-

Okey setakat ni aku ada 5 kotak pensel..3 besar 2 kecik..fungsi dia..muahahha bukan letak alat tulis..aku adalah meletak sampah di dalamnya..haha

Lepastu,aku ada 3 bear 1 arnab 2 kura kura 1 itik dan a few softoys lain :3...!!kan dah kata..aku suka bear..

Lagi,ahh aku simpan tasbih...adalah 5/6 camtulah..pestu aku simpan banyak kertas..motip simpan kertas..muahahaha akukan budak kenangan..kertas conteng sikit pun payah benau nak dibuang..siot hahah..

Pehtu,pembungkus gula-2..ada dari Shira,Abam KinJonAng,Kitkat Dari Lan,Ani,Ku Nor..and Choki-choki dari Abam Naufal..muaahaha aku simpan okeyh choki-choki tu..giler sayang nak makan..hahah sengal..even bungkusan kerepek Chips yang Amam and Naziera bagi pun aku simpan...giler punya sakai haha nostalgia..

Dan,ada 3 helai surat saman NESA..muahaha ni memang gila punya saman..ohya ada jugak gambar Lan dengan Sara :3..pehtu..!

Pehtu three...hahah aku pun tak teringat menatang apa lagi yang aku simpan..serabut-serabut :P
hahah

itu jernak citer ok bye


No comments:

Post a Comment