Darah Manis

My photo
Tapah, Perak, Malaysia
Food always come first #DaraManis
get this widget here

Sunday, December 8, 2013

Lesen Motows ahh :3

Hello mello,haha okeyh mari kita ke ladang ke laut ke sungai dan berkelah !!! berbicara mengenai lesen motor...oh mai aku dah 16 tahun rupanya..ye ye ye ye!!abis x kan la statik je 6 bulan..nko membela ke hape..adeh hahah..

Pepagi buta,eh tadelah pagi sangat around 7.30 pagi dah terpacak dekat tempat berkumpul dekat Tapah..pfft hahaha kemain Cina-cina tu dok soseh soseh bersembang,aku adalah tidak memahami..Lepastu tak lama kena pos pulak dekat driving school atas bukit..aku seriua je memula pasal amek lesen sensorang =_=",tengah dok terpacak lepas pendaptaran(slang Jawa) tetiba Si Aion memok sms,tanya aku di mana..rupanya dia dengan Puteri sekali amek lesen di Tapah bha..pheww lega sikit ati aku..adelah kawan

Ada dua sesi,2 jam 2 jam...sesi pertama gagah lagi!!masuk sesi kedua sengguk-sengguk je..dahla lapor..nko bayangkan dari 7.30 pagi sampai  3.30 petang aku makan roti seketul tu je..itupun Puteri kasik..bukan x ade rehat!!bila aku sampai je kantin itu..makanannya udah abis..wah kebulur aku..udahlah idok sarapan!!

Pas selesai berceramah dalam pukul 3.50 camtulah depa lepas balik!!haaa kemain leganya aku rasa..cadang nak makan Kfc dengan Aion and Puteri..sekalinya Mummy Puteri dah datang..makan berdua jelah dengan Aion..pehtu balik naik bas!!pehtu three peh three meh aku tampo!!

Adohaila,kepenatan sangat,meminggu depan ada ujian komputer..gasakler..oh ya ada cerita kelako..haha masa nak balik tu,Uncle China yang amek kitorang balik tu beria ckp-2 cina..hek aku manalah nak faham..sekalinya bila aku ckp yang aku nak jumpa kawan sekejap..dia perasan aku ni melayu..terus dia ckplah patutlah aku mcm blur-blur je bila dia ckp..kemain lagi..haha hello aku x lawat eceh okey nak belajo Mandarin..tunggulah esok lusa tulak hahaha

itu jernak citer ok bye

No comments:

Post a Comment