Darah Manis

My photo
Tapah, Perak, Malaysia
Food always come first #DaraManis
get this widget here

Saturday, December 14, 2013

Lesen motor part 2

Hello mello, haha setelah melalui ceramah teori selama 5 jam sabtu lepas, aku akhirnya kena mengadap ujian Undang undang berkomputer!!!

Ok meh aku citer,
pepagi buta bapak aku dah kejut, huahuahua dalam minggu ni 4 kali aku bangun awal..pfft dahlah tidur pun awal..alaaa 5.30 pagi tu kira awal pe...muahaha memang sengkak gila la mata tu kan gamaknya..opss mukadimah terpanjang pulak..

Dlm pkul 8 lebih apak antar aku pi Tapah..sampai kat pust pickup tu, baru kutahu yg ujian ini adalah di Teluk Intan..hawauwau hehehe..tak dapek aku ngikut Lan poie kunduri...eh hahaha lepastu Uncle tu bawak aku dengan satu girls lagi..muahaha gila punya pemanduan berhemah..aku rasa dia bajet 30 minit gi 30 minit balik..hahaha

Sampai dekat pusat ujian, cam beselah daptar dan amek gambar..nebes memang nebes..dlm 15 pastu nama aku kena panggil..muahaha dpt terminal 1..ye mari kita jawab....8 minit berapa saat ntah..aku main tekan ikut logik sukahati je..abeh nko gila apa kalau dah tau selekoh naik gear tinggi..so so so je

Dan dan dan result akhir dia 45/50, fish haha luluih aihh wa adalah teruja..Girls yang amek dengan aku tu 3 kali gagal..gullp telan ailio...hahahaha

Lepastu balik arg, menapak sampai stesen bas..singgah makan dekat kfc and merayap dekat apa ntah nama tempattu..then balik ahh apo laei rare gila nko nak tunggu dkt Tapah sensorang tengahari buta dgn pns nok mapuh nyer..haha

Itu jernak citer ok bye

No comments:

Post a Comment