Wednesday, December 11, 2013

Lepaking 111213

Hello mello,minggu lepas Aion ajak aku keluar..lepastu ntah kenapa tetiba dia batalkan!!pfftaku bengang je.!mujur masa ambik lesen dia pujuk kuar hari Rabu@harini..rupanya ada hikmah,Allah kasik tarikh cantik untuk dikenang dan diingati kitorang haha.ok meh kita start eh..

aku bangun ngam-2 .7.50 pagi..pehtu online jap sampai 11..mandi-2 dalam kul 11.15..punyalah malas kemain nak keluar..muahaah pastu sms Lan,sms Aion diorang cool je,grr haha,lepastu memula ingat Aion pergi naik kereta dengan Maddy..rupanya  satu bas..bengang punya pasal aku boleh x perasankan si Ain dengan Maddy tu..nak turun baru perasan..harus check mata cenggini!! bukan takat rabun biawak,unta ular semua ada =.='

Sampai-sampai je,terus pegi panggung,Aion kata nak tengok Frozen..mengenangkan Aion tu pernah kata nak tengok Hungry Game,aku booking jelah story tu..sementara tunggu Lan and his brother,kitorang lepak sambil minum-minum dekat stall!!tak lama Lan sampai..sempat singgah Lovely Choice..saja suka-suka!!hehehehe

Around 2.00 pm citer start,muahaha yang kelaukanyer,x sampai setengah jam!!memasing dah panas punggung and gelisah,semua kecuali Aion tak faham jalan cerita..Kesimpulannya keluar ikut suka dan decide again nak watch Frozen at 4.00 pm..lepastu lepak Hp bookstore..and makan rojak dekat Foodcourt depan Minat..tengah-tengah makan,tetiba m.cik melayu jual laksa bajet tanya dengan suara slow.."bla-bla-bla....halal ke tak..''yg ayat hujung je aku dengar!terus putus selera..bingai betul!!yang tokey tu dok tanya ''Talak sedap ka ini lojak,talak abis pun you makan''!!adoi..ntah pape ntah!!

Then Frozen start,oh maih oh maih!!citer tu best!!panggung penuh ngan bebudak..hahaha Anna Elsa and bla-bla...Rusa kutub yng bengong-bengong..orang salji yg ingingkan musim panas and lain-lain..rating 8/10 boleh kut na!!habis wayang dalam 5.45!!terus carik bas,Lan and his brother balik dulu.bas Aku Aion Maddy ,sampai 6.15!!sempat jalang ke Minat and Target!!haha dalam bas otw balik..kemain bergosip dlm bas dengan Aion..hahahah ;P..sampai umah Maghrib..hehehe

itu jernak citer ok bye


No comments:

Post a Comment